fbpx
Donald Trump, az Egyesült Államok leköszönő elnöke

Meghosszabbítja a YouTube Donald Trump csatornájának tiltását

A felülvizsgálat után a cég ismét úgy döntött, hogy nem engedi a volt amerikai elnököt újabb videót feltölteni, és kommentelni sem lehetséges így a videói alatt.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Határozatlan időre meghosszabbítja Donald Trump felfüggesztését a YouTube – írja a The Guardian.

„A potenciális erőszaktól való aggályaink miatt a Donald J Trump csatorna továbbra is felfüggesztve fog maradni. Munkatársaink továbbra is éberen és közelről fogják követni a fejleményeket” – mondta el Ivy Choi, a YouTube szóvivője egy közleményben.

Trump csatornáját először január 12-én tiltották le, mivel az egykori elnök megsértette a cég álhírek terjesztéséről szóló szabályzatát, illetve a Capitoliumban történtek miatti további erőszak megakadályozását is szem előtt tartották. Az egykori elnök így nem tud újabb videókat posztolni és a videói alatt a kommentelés lehetőségét is kikapcsolták.

Donald Trump YouTube csatornája
Donald Trump YouTube csatornája, 2021.01.13-án

 

A többi közösségi médiaóriás is hasonlóképpen járt el, mivel úgy ítélték meg, hogy az egykori elnöknek nagy szerepe volt a Capitoliumban történt, több ember halálával végző zavargásokban. A Twitter végleg betiltotta Trump profilját, míg a Facebook a YouTube-hoz hasonlóan határozatlan ideig függesztette fel Trump fiókját és egy független felügyelőbíróságra fogja bízni, hogy mi legyen a felhasználó sorsa az oldalon.

Borítókép: Donald Trump, az Egyesült Államok 45. elnöke Fotó: Library of Congress / Unsplash
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!