fbpx
Dobó Mátyás, doransky, a Vodafone Magyarország új vezérigazgató-helyettese

Dobó Mátyás lesz a Vodafone Magyarország vezérigazgató-helyettese a távozó Király István helyett

Király István, aki 2014 óta töltötte be a Vodafone Vállalati Szolgáltatások Üzletág vezérigazgató-helyettesi pozícióját, 2021. március 31-i hatállyal távozik, átadva helyét a digitális világban Doransky-ként is ismert Dobó Mátyásnak.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A Vodafone Magyarország csütörtöki közleményében a távozó vezetőt méltatva felidézték, hogy Király István a vállalatnál töltött több mint 6 év alatt részt vett a Vodafone Business márka felépítésében és az üzleti IoT (Internet of Things, dolgok internete) típusú szolgálatatások országos elterjesztésében.

Király István, a Vodafone Magyarország vállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.
Király István, a Vodafone Magyarország távozó vezérigazgató-helyettese

Az Apple-től tavaly év végén érkező Dobó Mátyás a közlemény szerint „tervszerű utódlás keretében” 2021. február 1-jétől veszi át a vezérigazgató-helyettesi feladatokat Király Istvántól.

Dobó Mátyás a digitális technológiai területen több mint 16 év tapasztalattal rendelkezik, karrierjét saját startup cégének felépítésével kezdte, majd 2013-ban csatlakozott a Magyar Telekomhoz. Később dolgozott a Deutsche Telekomnál, az Invitechnél és az Apple-nél is, értékesítés, marketing és üzleti fejlesztés- menedzsment területén kimagasló szakértelemmel rendelkezik. A szakember jártas nagyvállalati közegben design alapú és agilis módszertanok bevezetésében és megvalósításában, valamint személy- és ügyfélközpontú csapatok vezetésében. Kiemelt érdeklődéssel és tapasztalattal bír az IoT megoldások területén, valamint a digitális transzformáció stratégiai kidolgozásában és megvalósításában.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!