fbpx
Direkt36 tartalom a Magyar Hang hasábjain

Kinyomtatták a Direkt36 oknyomozó portált

A Direkt36 oknyomozó portál úgy döntött, ezentúl nyomtatásban is megjelenteti tartalmait, hogy így bővítse elérését.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Egy most indult együttműködés részeként a Magyar Hang című hetilap közli a Direkt36.hu cikkeit nyomtatásban – értesült a Media1 a Direkt36 Instagram és Facebook-oldalairól.

A Magyar Hang legfrissebb, most megjelent számának mellékletében már meg is található néhány a Direkt36 szerkesztőségének legjobb 2020-as sztorijai közül – írják.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Magyar Hang egy másik oknyomozó portál, az Átlátszó.hu számára is nyomtatott megjelenési lehetőséget biztosít: a négy oldalból álló Átlátszó melléklet havonta egyszer jelenik meg.

Információink szerint a Magyar Hang további médiumokkal is hasonló együttműködések kialakítását tervezi.

A Magyar Hanggal szövetkező Direkt36 oknyomozó portál egyik alapítója az a Sáling Gergő, aki a Magyar Telekom tulajdonában lévő Origo főszerkesztője volt, és akit azután bocsátottak el tizenkét évnyi origós pályafutása után, hogy az Origo leközölte Pethő András újságíró Lázár János, a harmadik Orbán-kormány Miniszterelnökséget vezető miniszterének angliai luxusutazásáról szóló oknyomozó cikkét. Sáling Gergőt az a Vaszily Miklós bocsátotta el vezérigazgatóként, aki tavaly óta az Index.hu-t megszerző Indamediának az 50 százalékos tulajdonosa, és aki a TV2-nek is az elnöke, valamint társtulajdonosa a Mészáros Lőrinccel szorosan összefüggésbe hozható Pesti TV-nek. A Direkt36 alapítói között található Pethő András is.

További hírek találhatók a Media1.hu-n! Iratkozzon fel hírlevelünkre, RSS-csatornánkra és kövessen bennünket Facebookon valamint Twitteren, hogy garantáltan ne maradjon le a híreinkről!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!