fbpx
Kovács Áron és Kisó (Kis Orsi), a Sláger FM műsorvezetői

A Sláger FM-hez igazolt Kisó és Kovács Áron

A Slágerlistával térnek vissza az éterbe, a 95,8 MHz-re.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Kisó, azaz Kiss Orsi és Kovács Áron kisebb nagyobb megszakításokkal, több mint egy évtizede dolgozik együtt. A műsorvezető-páros hat évig vezette a Class 40 slágerlistát, majd a 95,8 frekvenciára, az akkori Rock FM-re váltottak, ahonnan azonban néhány éve távoztak, majd tavaly nyár végéig a köztévés SzerencseSzombat című lottóshow-t vezették.

Most a műsorvezető-páros újra a 95,8 MHz-en lesz hallható, ahol 2019 óta a Sláger FM fogható. A Slágerlista című műsorral térnek vissza egykori frekvenciájukra – derül ki a rádió pénteki közleményéből.

„Nagyon örülünk, hogy újra együtt vezethetjük a Slágerlistát, a mai napig sokan emlegetik az általunk vezetett TOP40-t. Már félszavakból is megértjük egymást Kisóval, igaz, annak idején, mikor először találkoztunk volt egy nézése. Azóta eltelt több mint 15 év, összecsiszolódtunk és most újra pörgetjük – na és persze kommentáljuk is  – a toplista slágereit”

– mondta Kovács Áron.

Kisó is nagyon várja már a közös munkát:

„Január 17-től, minden vasárnap jelentkezünk majd a Samsung Experience Slágerlistával. Úgy voltunk vele, hogy ami jó, azon ne változtassunk – így továbbra is a MAHASZ heti TOP40 listáján megyünk végig. Mindkettőnk számára fontos volt, hogy szabad kezet kaphassunk a műsort illetően. Ezért ismét lesz Visszapillantó, a zenetörténelem legnagyobb ikonjaival és Áron specialitása, az ál-interjúk is visszatérnek, amelyben hazai előadók interjúiból vág ki részleteket és tesz eléjük más kérdéseket. Annak idején azért működött és azért szerették a műsort a hallgatók, mert önmagunk lehettünk. Folyton csipkelődtünk egymással, mindenkit megmartunk, – a jóízlés határin belül – nem kellett azt mondanunk, hogy tetszik egy dal, ha rossznak tartottuk. Mindezekre változatlanul számíthatnak majd a hallgatók a minden vasárnap 16:00-tól jelentkező Slágerlistában”

– mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak Kisó.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!