fbpx
A Rádió 88 stúdiója Szegeden

Templom helyett a Rádió 88 elé várják a híveket

A hivatalos adatok szerint eddig több mint nyolcezer-hatszáz magyarországi halálos áldozatot követelő koronavírus világjárvány ellenére sem maradnak éjféli üzenet nélkül december 24-én, Szenteste a hívők.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

dr. Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök karácsonyi gondolata, üzenete december 24-én éjfélkor a Rádió 88-on lesz hallható – tudatta a Media1.hu-val Nacsa Norbert, a rádió ügyvezetője és programigazgatója.

Nacsa Norbert elmondta:

„A püspök úr nem egy teljes szent misét mond el, hanem 15-20 percben fogalmazza meg üzenetét, gondolatait. Az üzenet hallható lesz az FM 95,4-en, a weboldalunkon, a radio88.hu internetes címen és az applikációnkon keresztül az online adásban is. December 24-én 16 órától hagyományosan a Rádió 88 reklám és hírek mentes műsorrendre áll át, és csak karácsonyi zenéket játszik, ami megfelelő hátteret biztosít a közös ünnepléshez.”

Nacsa Norbert hozzátette:

„Éveken keresztül élőben sugároztuk a Fogadalmi Templomból az éjféli miséket, és mivel a szegediek sem tudnak idén 24-én ezen az eseményen részt venni, így a Rádió 88 kezdeményezésére, ezt az áthidaló megoldást találtuk ki.”

 

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!