fbpx
Liptai Claudia a NőComment-Szilveszter 2020 műsorvezetőjeként

Liptai Claudia lesz az RTL nagyszabású szilveszteri egész estés showműsorának műsorvezetője

Az RTL több meglepetéssel is készül arra a rendhagyó Szilveszter estére, amit az egész ország az otthonában tölt majd a kijárási tilalom miatt.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Liptai Claudia fogja búcsúztatni december 31-én 19 órától az RTLII tévécsatornán és az RTL Most+ internetes szolgáltatásban a NőComment!-Szilveszter 2020 egész estés showműsorában a legnépszerűbb hazai sztárokkal a 2020-as évet. A műsor a nagyszabású, klasszikus szilveszteri műsorok fergeteges hangulatát idézi majd meg.

Az RTL egy egész estén átívelő zenés talkshow-val készül, melyben összecsapnak majd a férfi és női energiák. A sztárok a műsorban sok mindent ki- és átbeszélnek, eközben pedig rengeteget ugratják egymást, ironizálnak és humorizálnak.

A tévéműsor sztárvendégei között lesz Geszti Péter, Dobó Kata, Nagy Ervin, Hadas Kriszta, Lovász László, Oroszlán Szonja, Pirner Alma, Tornóczky Anita, Szily Nóra, Puskás Peti, Hajós András.

Rajtuk kívül olyan ismert énekesek fakadnak dalra mint Wolf Kati, Falusi Mariann, Gallusz Niki, Király Linda, Balázsovits Edit, Oláh Gergő, Nagy Sándor, Czutor Zoltán, Heincz Gábor Biga, Balázs Andi, Janza Kata.

Fotó: NőComment-Szilveszter 2020
Fotó: NőComment-Szilveszter 2020

Az internetes nézők olyat is láthatnak, amit az RTLII nézői sem

A NőComment!-2020 Szilveszter az RTLII csatornán és az RTL Most+ platformon december 31-én 19 órakor kezdődik majd, és a jövő évbe átnyúlva, 2021. január 1-jén 00:30-ig tart majd, előbbin, az RTLII-n némi megszakítással, ugyanis 22 órakor a ValóVilág 10 powered by Big Brother és 23 órától 23:30-ig a BeleValóVilág lesz látható, de ez alatt is folytatódik a szilveszteri tévéshow az RTL Most+ internetes felületen olyan részekkel, amelyeket a hagyományos tévécsatorna nézői nem fognak látni.

23:30-kor visszatér a Liptai Claudia vezette show az RTLII-re is, így éjféltájban a nézők a NőComment! sztárjaival koccinthatnak majd.

Kaptunk egy kis előzetest is abból, mire lehet számítani az ezúttal nem Ábel Anita, hanem Liptai Claudia vezette showban.

Fischer Iván vezényletével a Budapesti Fesztiválzenekar játssza el a Himnuszt

A december 31-én éjfélkor sugárzott Himnuszt a Budapesti Fesztiválzenekar adja elő Fischer Iván vezényletével. A felvétel az egykor az Országgyűlés Képviselőházának is helyet adó Budapesti Olasz Kultúrintézetben készült, néhány nappal ezelőtt.

A produkció különlegessége, hogy a profi énekesek mellett a kórusban a társadalom perifériáján vagy fogyatékkal élők, illetve az idei évet különösen megszenvedő idősek, ápolók képviselői, rendőr, óvónő, roma kislány és Krisna-tudatú hívő is helyet kaptak.

Különleges adással készül az RTL Híradó

Az RTL Klub Híradójánál immár több éves hagyomány, hogy a szilveszteri adásban a hírösszefoglaló mellett valamilyen különlegesség is várja a nézőket. Az idei évbúcsúztatóban Erős Antónia és Szellő István Danny Blue mentalista segítségével már hetek óta készül egy különleges szilveszteri műsorszámra.

A különleges RTL Híradó a szokott időpontban, 18 órakor indul majd az RTL Klubon.

Az RTL hangsúlyozta, hogy valamennyi produkciójának felvétele a közreműködők előzetes szűrése után, a gyártók által bevezetett szigorú egészségügyi biztonsági szabályok betartásával történt.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!