fbpx
David Guetta

David Guetta lesz Palvin Barbara műsorvezető társa az MTV EMA 2020 online showjában Budapesten

David Guetta egy különleges zenei produkcióval is készül a Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében kialakított színpadon. Azt egyelőre nem árulják el, mekkora közpénzt emészt fel a nemzetközi zenecsatorna eseményének szponzorációja.

David Guetta lesz Palvin Barbara műsorvezető társa az MTV EMA 2020 online showjában Budapesten – ezt a nemzetközi zenecsatorna budapesti kapcsolását finanszírozó Magyar Turisztikai Ügynökség és a Music Television gálájának honlapja közölte csütörtökön.

A világhírű lemezlovas és producer, David Guetta az online díjátadón egy különleges zenei produkcióval készül a Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében kialakított színpadon.

„Egy elképesztő műsoron dolgozunk a stábbal, amit világszerte mindenki ugyanúgy élvezhet az otthonából. Megtiszteltetés, hogy idén én is felléphetek, hiszen ebben az évben a zene és a zenehallgatás is felértékelődött, így felelősséget is érzek ezzel kapcsolatban”

mondta David Guetta.

A francia DJ hozzátette:  „Nagy köszönettel tartozom az MTV-nek ezért a lehetőségért”.

Guetta eddigi pályafutása során immár 14. alkalommal kapott jelölést az EMA-n; idén a Legjobb elektronikus előadó, valamint a Legjobb videoklip kategóriákban van versenyben.

A DJ az elektronikus zene egyik legismertebb jelenkori alakja. Globális szinten 50 milliós példányszámra rúgó lemezeladással büszkélkedhet, és olyan nemzetközi sztárokkal dolgozott már együtt mint Rihanna, Justin Bieber, Sia vagy éppen Nicki Minaj.

Palvin Barbara magyar szupermodell, az MTV EMA 2020 műsorvezetője is megszólalt:

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy részese lehetek ennek a rangos nemzetközi díjátadónak, és külön öröm számomra, hogy a világhírű DJ és producer mellett mutathatom meg a világnak, hogy milyen csodálatos az országunk.”

Palvin Barbara szupermodell, az MTV EMA 2020 egyik műsorvezetője
Palvin Barbara szupermodell, az MTV EMA 2020 egyik műsorvezetője
Fotó: MTV EMA 2020 sajtószoba

A show történetében először kerül reflektorfénybe Magyarország, amelyet az MTV csatornáin keresztül több mint 180 országban közvetít.

Az MTV EMA az idei évben a járványhelyzetre való tekintettel rendhagyó, online műsorral jelentkezik majd Budapestről és Londonból. Az adás során a nézők Magyarország ikonikus helyszíneit is láthatják majd, és David Guetta és Palvin Barbara vezetésével egy virtuális turnén vehetnek részt, továbbá a kulisszák mögé is betekinthetnek.

A Music Television eseményének állami támogatását Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő azzal indokolta, hogy a november 8-i esemény során megmutathatják Magyarország tájait, építészetét, illetve azokat a helyeket, amelyeket mindenkinek látnia kell, ha egyszer hazánkba látogat.  (Erre jelenleg a koronavírus miatti korlátozások miatt valójában meglehetősen keveseknek van lehetősége.)

Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója elmondta, hogy az MTV EMA zenei díjátadójával szerinte Magyarország és Budapest akár egymilliárd ember figyelmét is magára vonzhatja.

Azt egyelőre nem hajlandók közölni, hogy mekkora közpénzt emészt fel a rendezvény állami támogatása, pedig az RTL Híradó korábban feltett erre vonatkozó kérdést. Arra hivatkoztak, hogy a médiavállalattal kötött szerződés tartalma üzleti titkot képez.

A műsor november 8-án este 20 órától kezdődik majd.

A line-up folyamatosan bővül; nemrég Alicia Keys, DaBaby, Karol G, Tate McRae és Jack Harlow is csatlakozott az előadó sztárok közé.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: David Guetta. Fotó: MTV EMA 2020 sajtószoba
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások