A TV2 Nicsak ki vagyok? A rejtélyek színpada című műsorának fináléja

Érkezik a Nicsak, ki vagyok? című nagyszabású showműsor új évada

A jelmezes műsor visszatérését szombat este, a TV2 táncos produkciójában, a Dancing with the Starsban jelentették be.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Bejelentésre készült szombat estére a TV2. A bejelentés a Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada című műsorral függött össze.

Ha valaki nem tudná, ez az a showhow, amelyben jelmezekben lépnek fel inkognitójukat fel nem fedő emberek, és az RTL Klub Álarcos énekes című maszkos műsorához sok szempontból hasonlóan a szereplők megpróbálják kitalálni, kiket rejtenek a ruhák.

A Nicsak, ki vagyok? című műsor korábbi epizódja a TV2-n
A Nicsak, ki vagyok? című műsor egy korábbi epizódja a TV2-n. fotó: Tv2 sajtóosztály

A TV2 álarcos-maszkos műsorának első évadát idén már láthatták a TV2 nézői. Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója egy májusi lapinterjúban már említést tett arról, hogy idén ősszel visszatér majd a Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada című műsor, és csupán a pontos időpontot nem árulta el, illetve arról beszélt, hogy a koronavírus még keresztbe tehet a műsor megrendezésének. (Az első évadot egy ideig le kellett állítani a vírus miatt, a stáb és a közreműködők egészségének védelme érdekében.)

A TV2 egyik közösségi médiás felületén egy Nicsak, ki vagyok logóval előre kiszivárogtatta, hogy ma este „nagy bejelentést” tesznek a műsorral kapcsolatban. A bejelentésre a nagyszabású Dancing with the Stars (DWTS) című táncos műsorban kerül sor.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Érdemes lesz nézni ma este a Dancing with the Stars műsorát, ugyanis egy nagy bejelentéssel készülünk! 🤩🎭🔎 #nicsakkivagyok #tv2

TV2 📺 🎥 💻 🎬 (@tv2official) által megosztott bejegyzés,

Update 22:58

Megtörtént a bejelentés a TV2-n

A TV2 táncos műsorának végén megerősítették az imént korábban a sajtóban megjelent információt, hogy visszatér a Nicsak ki vagyok? A rejtélyek színpada egy új, második évaddal. Kiderült az is, hogy a két csapatkapitány egy szereplő Ábel Anita és Kajdi Csaba Cyla lesz, vagyis ezúttal egymás ellen játszanak majd. A többi csapattagot, akiknek a dolga az lesz, kiderítse, ki van a maszkok mögött, holnap fogják leleplezni. Azt azonban végül a várakozásunkkal ellentétben nem mondták el, mikortól lesz képernyőn a show, csak azt, hogy „hamarosan”, illetve azt, hogy „ősszel”, ami azt jelenti, hogy legkésőbb novemberben képernyőre kell tűzni.

A bejelentés rögtön az alábbi videós részletben hallható.

A napokban vált hivatalossá, hogy novemberben a konkurens RTL Klubon Friderikusz Sándor műsorvezetésével szintén indul egy maszkos műsor. Ez azonban a TV2-féle Nicsak ki vagyok? című műsortól eltérően egy talkshow lesz Életünk története – sztárpárok jövőutazása címmel. Az eredetileg a sajtóban Story of My Life címmel megismert műsor lényege, hogy Friderikusz beszélgetőpartnereit – műsoronként két-két párost – a műsor egy-egy pontján maszkmesterek segítségével évtizedekkel öregítve előre repítik az időbe.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: A TV2 Nicsak ki vagyok? A rejtélyek színpada című műsorának első évadát lezáró fináléja. fotó: TV2 sajtószoba / Media1
Szóljon hozzá!