Az RTL Klub Nyerő Páros c. reality-jének spoilerezett része Czutor Zoltánnal

Bakizott az RTL Klub: előre kiszivárgott, milyen fordulatok lesznek az egyik reality-jében

Bekerült a Nyerő Páros című napi műsorának egyik előzetesébe egy olyan fordulat, aminek elvben nem kellett volna. Nem először történik ilyen a műsor aktuális, 4. évada kapcsán.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az RTL Klub amúgy nagy nézettséggel futó napi műsora, a Nyerő Páros szerda esti adásának egyik fordulatát hetekkel előre elspoilerezte a csatorna, nagy eséllyel akaratlanul – írja a SorozatWiki.

A történet nagyon röviden, hogy a csatorna először bejelentette, hogy eddig nem látott fordulatként visszatér az évadba az egyik, a játékból korábban kiesett sztárpáros, de egyelőre nem akarták közölni, hogy kikről van szó, hogy fokozzák ezzel a várakozásokat.  Azonban a figyelmesebbek előre tudták, hogy kik fognak visszaérkezni, mivel a Nyerő Páros aktuális évadának első epizódjának elején volt egy beharangozó az idei évadról, és ebben a Czutor Zoltán egy olyan játékban volt látható, melyben ő és a párja, Czutor-Kilián Zsanett a kiesése pillanatáig nem vett részt. Innen pedig nem volt nehéz kikövetkeztetni, hogy nekik kell lenniük a visszatérőknek. Este aztán az adás nézői láthatták, hogy jól következtettek minderre.

A hiba miatt az RTL Klub nézői közül többen különböző Facebook-csoportokban és a műsor hivatalos oldalának egyik bejegyzése alatt is értetlenkedő, bosszankodó bejegyzéseket tettek közzé, a történteket „bénázásnak” minősítve.

Nem először történik mostanában ilyesmi a Nyerő Páros idei évada kapcsán. Korábban a 24.hu cikizte ki a csatornát, amiért hasonló baklövés miatt Dér Heniék és Zámbó Krisztiánék párbajának végeredményét is előre lehetett tudni. Emellett a SorozatWiki szerint olyan is előfordult, hogy egy kiesés előtti adás végén olyan részleteket vágtak be a következő epizódból, melyből azonnal kizárható volt két páros, hogy a veszélyzónába kerülnének, ami a másnapi játék izgalmát is elvette.

További hírek találhatók a Media1-en. RSS-csatornánk itt, Facebook-oldalunk itt található.

Borító: Az RTL Klub Nyerő Páros c. reality-jének spoilerezett része Czutor Zoltánnal
Szóljon hozzá!