Kenessey Adrien

Új ügyvezető az IAB Hungary élén

A változást az indokolja, hogy Fináczy Dóra, a korábbi ügyvezető szülési szabadságra megy.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Októbertől Kenessey Adrien lesz az IAB Hungary ügyvezetője – közölte az internetes reklámszakmai szervezet ma, kedden.

Kenessey Adrien a szervezethez a Central Médiacsoporttól érkezett, ahol 2015 óta a kiadó direkt hirdetési csoportját vezette, ezenkívül projektmenedzserként pedig a NőkLapja.hu weboldal hirdetői piacra történő bevezetését is segítette.

Kenessey Adrien közel 20 éve dolgozik az online média és marketing területén. Pályáját a digitális területen az Index.hu Zrt.-nél kezdte, ahol 2003 és 2011 között senior account managerként kapcsolattartója volt számos hazai nagyvállalatnak és médiaügynökségnek. Ezután az Axel Springer kiadóban az online stratégiáért és üzletfejlesztésért felelt.

Több évig dolgozott ügyféloldalon is: a Gemius Hungary marketingmenedzsereként, valamint az Opten marketing vezetőjeként.

„Nagy megtiszteltetés volt számomra a felkérés, szívesen dolgozom együtt a digitális szakma kiválóságaival, hogy közösen segítsük e rendkívül dinamikusan fejlődő iparág szereplőit. Jól ismerve a tagjainkat és kihívásaikat, a piac különböző szereplőinek tájékoztatásában és edukálásában fogok segíteni. Célom mind több szereplőhöz közelebb vinni és minél szélesebb körben megismertetni a szervezet munkáját.”

– mondta új pozícióját illetően Kenessey Adrien.

„Az elmúlt egy évben Dóri ügyvezetésével fejlődött tovább az IAB Hungary, nagyon büszke vagyok a közösen elért eredményekre” – méltatta Sopov István, az IAB Hungary elnöke a szülési szabadságra távozó Fináczy Dórát.

Fináczy Dóra
Fináczy Dóra, a volt ügyvezető. Fotó: Stiller Ákos

 

Az IAB Hungary 2008 novemberében, a Magyar Reklámszövetség keretein belül létrejött, több mint száz taggal rendelkező szakmai szervezet.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borítókép: Kenessey Adrien. Fotó: IAB Hungary
Szóljon hozzá!