A Project Aggora One video szolgáltatása

Kiemelkedő fogyasztói figyelem a Project Agora teljesítmény alapú „One Video” megoldásával (x)

A Project Agora, az EMEA-régió élenjáró médiatechnológiai vállalata bemutatja a „One Video” teljesítmény alapú, minden eszközön elérhető videószolgáltatását. A One Video lehetővé teszi, hogy a márkák csak garantált fogyasztói figyelemért fizessenek az egyes piacok legnépszerűbb helyi kiadóiknál.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A márkák a „One Video” segítségével maximális hatást fejthetnek ki videós kommunikációjukban, mivel csak azért fizetnek, ami számít: azon fogyasztókért, akik elejétől a végéig megtekintették videóikat.

A „One Video” kampányok azonos környezetben mobileszközökön, tableten és desktopon is megjelennek válogatott kiadóknál, ami maximális márkabiztonságot nyújt. A videóhirdetés csak akkor játszódik ha a képernyőn van, ezáltal garantált, hogy minden befejezett megtekintés valóban látható is volt.

A Project Agora One Video szolgáltatását igénybe vevő márkák közül az egyik legfrissebb példa a Mazda, amely sikeresen elérte üzleti KPI mutatóit. A Mazda 3-as modelljük bevezetésének részeként a One Video megoldást választották a fogyasztókkal való kapcsolódásban. A kampány nagy hatást váltott ki: 10 fogyasztóból, akit elért a videó, 7 végignézte azt, a teljes bevonódás pedig meghaladta az 1,1%-ot.

A One Video megrendelő alapon elérhető a Project Agoránál. A hirdetők igénybe vehetik saját külső méréseiket is a kampány futtatásához.

Káldy Levente, a Project Agora magyarországi country managere így nyilatkozott:

„A márkák egyre inkább az eredményalapú vásárlási modellek felé mozdulnak. A One Video pontosan ezt kínálja a hirdetőknek: a videós kommunikációs forma erejét egy eredményalapú vásárlási modellel köti össze, amely a márkák üzleti céljaikhoz kapcsolódik: teljes, garantált fogyasztói figyelem. Ha a fogyasztó érdeklődése nem találkozik az üzenettel és nem nézi meg a teljes hirdetést, a megjelenés díjmentes volt”.

További információk: https://bit.ly/2BgLPU3

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!