RTL Most +

Új tartalmakkal bővül az RTL Most+

Az ősz folyamán több népszerű sorozat epizódjai már a televíziós premier előtt megtekinthetők lesznek az online platformon.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az RTL Magyarország csoportjába tartozó CLT-UFA HBD és a Telenor Magyarország Zrt. bejelentette, hogy a közöttük létrejött új megállapodásnak köszönhetően a Telenor MyTV előfizetői továbbra is elérhetik az RTL Most+ platformot. A platformon HD minőségben követhetők az RTL Magyarország csatornái, valamint a felhasználóknak lehetősége van Chromecast-támogatás használatára is.

A megállapodás alkalmából elmondták azt is, hogy az RTL Most+ platform különböző exkluzív tartalmakkal bővül az ősz során. A Drága örökösök záró évadának első részét már szeptember 18-tól láthatják a sorozat rajongói, majd az epizódok a televíziós premier előtt már egy nappal megtekinthetők lesznek az online platformon.

Szeptember 25-től az RTL Most+ felületen lesznek visszanézhetők az RTL Klub olyan sorozatai mint a Mellékhatás, majd október 9-től a Jófiúk, október 23-tól pedig a 2020. év Magyar Filmdíj legjobb sorozatának ítélt Alvilág epizódjait nézhetik meg egy-egy hónapon át az érdeklődők.

A Mellékhatás egyik epizódjának részlete
A Mellékhatás egyik epizódjának részlete

Október 4-től, az AMC Networks Spektrum Home tévécsatornájának talkshowja, a NőComment legújabb epizódjai már egy héttel a televíziós premier előtt, elsőként az RTL Most+ platformon lesznek elérhetők.

Október 23-tól Igazi krimi néven új műfajjal bővül az RTL Most+, ahol a krimik és a bűnügyi dokudrámák rajongói olyan tartalmak közül választhatnak, mint az RTL Klub bűnügyi riportmagazinja, a Bűnös lelkek, valamint a Manson: Az elveszett felvételek, a Végzetes vonzalom, az Óvakodj a szomszédodtól! és az  Elásott bűnök.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a késő esti híradó már 22 órától, azaz az adást megelőzően elérhető az RTL Most+ felhasználói számára.

További médiával kapcsolatos találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!