Az Index.hu szerkesztőségének bejárata

Koronavírus-fertőzötteket találtak az Index stábjában

Több indexes munkatárs tesztje is pozitív lett.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A Media1 több forrásból származó, ellenőrzött értesülése szerint három, az Index.hu Zrt.-nél dolgozó munkatársról is kiderült a minap, hogy elkapta a COVID-19 fertőzést. A tesztelést az Index.hu-val azonos budapesti épületben, a Lajos utcában található Budasquare irodáházban lévő több más szerkesztőség, a Femina, a Totalcar, a Dívány és a Napi.hu stábján is elvégezték, de ők az eredmények szerint nem kapták el a fertőzést, a tesztjük negatív lett.

A koronavírus-fertőzés tényét az Indexnél is megerősítették a Media1 érdeklődésére, de az érintett személyek kilétéről adatvédelmi okokból nem adtak felvilágosítást, mindössze annyit közöltek, hogy a fertőzött személyek nem vesznek részt az Index belső napi munkájában, ők otthonukban, házi karanténban tartózkodnak.

Nem először bukkan fel a koronavírus a médiapiac egyes szereplőinél. A napokban az RTL Klub Barátok közt című sorozatának forgatását kellett leállítani egy időre COVID miatt, de fertőzést mutattak ki az Álarcos énekesben szereplő Gáspár Lacinál is. Szintén fertőzés miatt állt le a Konyhafőnök VIP forgatása. Koronavírus volt a Rádió 1-nél és a Miskolci Naplónál is. Még tavasszal fertőződött meg az ATV vezérigazgatója, és COVID-os személyt találtak az első hullámban az MTVA-nál is.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!