Netflix

Megjelent a Netflix a Vodafone TV-n

Már okostévére vagy átjátszó eszközre sincs szükségük a Netflix használatához a Vodafone TV előfizetőinek, akik ezentúl bármilyen tévékészüléken, egy gombnyomással elérhetik az alkalmazást.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Szeptember 14-től a Vodafone Magyarország a hazai telekommunikációs vállalatok közül elsőként adja hozzá portfóliójához a Netflix internetes videós szolgáltatást. Az indulást támogató promóció keretében a szolgáltató kedvezményesen kínálja a streaming felület tartalmait: amennyiben a Vodafone TV-vel és havidíjas mobilelőfizetéssel is rendelkező ügyfeleik december 13-ig a Vodafone-nál vásárolnak Netflix előfizetést, a mobilcsomagjuktól függően 2 vagy akár 3 hónapig a Netflix szolgáltatás havidíját a Vodafone állja.

A Vodafone közleménye szerint az ügyfelek otthonaiban a népszerű streaming felület tartalmai a megszokott eszközökön túl (okostévé, okostelefon, táblagép, laptop, asztali számítógép, játékkonzol), közvetlenül a Vodafone TV menüjéből is elérhetőek lesznek, így nemcsak az előfizetéssel kapcsolatos adminisztráció, de maga a böngészés is egyszerű és felhasználóbarát lehet. Újdonság továbbá, hogy a Netflix használatához a Vodafone TV előfizetőinek már okostévére vagy átjátszó eszközre sincs szükségük, bármilyen TV-készüléken, egy gombnyomással elérhetik az alkalmazást.

„A Netflix bevezetésével a Vodafone elsőként tölt be valódi tartalom-aggregátor szerepet a piacon: az ügyfelek számára könnyen, egyetlen központi felületről tesszük elérhetővé a személyre szabott lineáris és streaming tartalmakat egyaránt, és az ügyfél a különböző előfizetéseivel kapcsolatos adminisztrációs teendőket (pl. számlafizetés) a Vodafone-nál egy helyen, gyorsan és egyszerűen tudja intézni”

– mondta el Lennert Márton, a Vodafone Magyarország lakossági termékmarketingért és tartalomért felelős igazgatója.

Szintén a Vodafone-nal függ össze az a mai hír, hogy a távközlési óriás új székházba költözik Őrmezőn.

Borító: unsplash.com
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!