A TV2 Dancing with the Stars című műsorának műsorvezetői, Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna a színpadon

Lelepleződött a Dancing with the Stars premierjének időpontja

Úgy tűnik, idő előtt szivárgott ki az információ.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Elszólta magát a hamarosan a TV2-n induló Dancing with the Stars című nagyszabású táncos show egyik fellépője, Tóth Dávid táncpartnere, Lissák Laura az Instagram-oldalán, hogy „októbertől minden szombat a miénk lesz”, így pedig lelepleződött, hogy október 3. lesz a showműsor premierjének időpontja – írja a SorozatWiki.

Az oldal szerint egyébként a bejegyzés megjelenését követően a szövegen változtatott a szereplő, de nem csak ő, hanem Istenes László műsorbeli párja, Czina Boglárka is közzétette, hogy

„Végre nem titok… októbertől szombatonként #dancingwiththestars”

Dancing with The Stars

Mint arról vasárnap beszámoltunk, a showműsorban műsorvezetőként tűnik fel Lékai-Kiss Ramóna, az RTL Klub távozó műsorvezetője és színésze, aki 17 év után hagyta ott a TV2 legnagyobb versenytársát. Rajta kívül Stohl András lesz a Dancing with the Stars műsorvezetője.

A showműsorban olyan világsztárok is fellépnek mint például Gabriella Spanic, a Paula és Paulina című egykoron népszerű tévésorozat főszereplője. A táncos showműsorról – ami az RTL Klubon egykoron megismert Szombat esti láz című műsorához lesz hasonló, egyébként pedig a BBC Studio, Dancing with the Stars című formátumának első magyar évada – ITT találhatók a további részletek.

A TV2 tegnap még nem közölte a műsorának kezdő időpontját.

Frissítés 2020.09.21

A TV2 bejelentette, hogy a showműsor celebjei által nyilvánosan kiszivárogtatott október 3-i időponthoz képest egy héttel később kezdődik a show.

Borító: A TV2 Dancing with the Stars című műsorának műsorvezetői, Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna a show színpadán. Fotó: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!