Kiss Ramóna színésznő

Átigazol a TV2-höz Lékai-Kiss Ramóna, az RTL Klub sztárja

Lékai-Kiss Ramónával, Stohl Andrással és egy világsztárral érkezik a TV2-re a Dancing with the Stars című műsor. Lékai-Kiss Ramóna 17 év után mond búcsút az RTL Klubnak.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A TV2 vasárnap este bejelentette, hogy a Dancing with the Stars – Mindenki táncol című műsorának egyik műsorvezetője az a Lékai-Kiss Ramóna lesz, aki mostanáig az RTL Klub egyik legfontosabb képernyőse volt. (Lékai-Kiss Ramóna a Barátok köztben szerepelt sokáig, majd több showban, köztük az X-Faktorban vállalt műsorvezetői feladatkört, valamint mostanában az RTL Drága örökösök című népszerű sorozatában is szerepe volt.)

Kiss Ramóna, az X-Faktor műsorvezetője. Fotó: RTL Sajtószoba
Kiss Ramóna, az X-Faktor műsorvezetője. Fotó: RTL Sajtószoba

Lékai-Kiss Ramóna színésznő és az egyik legismertebb televíziós műsorvezető 17 év után váltott csatornát, hogy a TV2 táncos showműsorában debütáljon a TV2-n.

„Nagy büszkeséggel tölt el, hogy Lékai-Kiss Ramóna csatlakozott a TV2 műsorvezetői csapatához, így már kétségkívül a TV2 Csoport rendelkezik a legértékesebb műsorvezetőkkel, akik évről-évre uralják a legkülönfélébb szakmai listákat. A héten a Televíziós Újságírók Díjátadóján a szakmai zsűri a legjobb női műsorvezetőnek Ördög Nórát, míg Till Attilát a legjobb férfi műsorvezetőnek ítélte

– mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Lékai-Kiss Ramónán kívül Stohl András lesz a műsorvezetője a TV2 táncos showjának.

Kiss Ramóna egyébként így búcsúzik Facebook-oldalán:

„Az életem munka szempontjából ismét egy hatalmas fordulóponthoz érkezett! Oly régóta vagytok Velem…17 éves voltam amikor Kalamár Tamásnak köszönhetően belecsöppentem a Barátok közt című sorozatba és Zsófi bőrébe bújhattam 16éven át! Annyi emlék, ismerős, barát, élmény, sírás, nevetés…. aztán éreztem, hogy valami feszít, nem találom a helyem és mennem kell tovább…. új kihívásokat keresve, új élményekkel gazdagodva. Így talált rám az X-Faktor és az Rtl Reggeli. Egy újabb kaland vette kezdetét: miközben életem legnagyobb kalandjába is belevágtam hisz édesanya és feleség lettem az elmúlt három év során.

Köszönöm az RTL Klubnak a lehetőségeket, amiket kaptam. Ha bármikor visszagondolok majd, mérhetetlen büszkeség tölt el, hogy az X-Faktor háziasszonya lehettem, hogy a Reggeli egyik műsorvezetőjeként ébreszthettem a nézőket és, hogy két kultikus sorozatban is szerepet kaptam.

Most pedig a tenni akarás, a dolgozni vágyás, a valami teljesen újnak a megalkotása győzedelmeskedett bennem és örömmel vágok neki az új csapattal a feladatnak. A TV2 műsorvezetőjeként folytatom az utam!

Tudom, hogy akik gyerekkorom óta követnek, látnak és megismertek, tudják rólam, hogy az én szívem mindig tiszta és ez most sincs másképp! Tartsatok velem a legújabb kalandomban is! A Dancing with the Stars műsorvezetőjeként pedig igyekszem elkápráztatni Titeket! Nagyon sok szeretettel és nagyon sok hálával millió csókot küldök Nektek!”

A TV2 honlapján egy videó is megjelent Kiss Ramónától.

A Paula és Paulina sztárja is fellép a TV2 induló showjában

A TV2 produkciójában táncparkettre lép majd többek között a Paula és Paulina sztárja, akit több, mint egymilliárd telenovella rajongó ismer: Gabriela Spanic; de látható lesz Osvárt Andrea színésznő; Marsi Anikó, a Tények műsorvezetője; Horváth Tamás énekes; Tóth Dávid olimpikon kajakozó és Istenes László, a Mokka műsorvezetője is.

Dancing with the Stars
Dancing with the Stars

A TV2-n hamarosan debütál majd a BBC Studio, Dancing with the Stars című világsikerű, eredeti formátumának első magyar évada.

A táncos showműsor eddig több mint 4000 epizóddal és 400 évaddal futott világszerte. A műsor licencét eddig 58 ország vásárolta meg, népszerűségét igazolja, hogy az Egyesült Államokban már a huszonnyolcadik évadot tűzték képernyőre.

A Dancing with the Stars táncospáraira az élő show alatt a nézők a TV2 ingyenes Live applikációban adhatják le szavazataikat, de a versenyzőknek a négytagú zsűrit is le kell hengerelniük. A zsűriben Ördög Nóra műsorvezető, Molnár Andrea, országos latintánc-bajnok, koreográfus, mesterdiplomás táncpedagógus, Kováts Gergely Csanád, ötszörös showtánc világbajnok, a TV2 Megatánc című műsorának győztese, táncművész, koreográfus, rendező és Schiffer Miklós, stílus-és divattanácsadó ül majd.

Lékai-Kiss Ramóna néhány nap alatt a második távozó RTL-es képernyős. Péntek este derült ki, hogy Véber István, az RTL Klub meteorológusa abbahagyja a televíziózást és új szakterületen kezd karrierbe.

Borító: Lékai-Kiss Ramóna színésznő, az RTL Klub távozó műsorvezetője. Fotó: Kiss Ramóna instagram oldala
Szóljon hozzá!