Premier League

A Digi Sporton plusz tartalmakkal startol a Premier League

Minden idők legsűrűbb Premier League idénye következik.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Szeptember 12-én, szombaton útjára indul a világ legerősebb labdarúgó bajnoksága, a Premier League. A Digi Sport 190 mérkőzést közvetít a 2020/21-es idényben, a sportcsatorna emellett heti többórás friss tartalommal, magazinműsorokkal, és a fordulók részletes összefoglaló műsoraival szolgálja ki a nézőket.

Szombaton négy találkozóval rajtol el a világ legnézettebb labdarúgó bajnoksága. A Premier League új szezonjának nyitómérkőzését, a Fulham-Arsenal összecsapást, és a címvédő Liverpool Leeds United elleni első fordulós meccsét is élőben közvetíti a Digi Sport.

A sportcsatorna neve az elmúlt tíz évben egybeforrt az angol labdarúgással. A Premier League hazai rajongóit – a 190 bajnoki mérkőzés közvetítése mellett – ebben rengeteg plusz tartalommal szolgálja ki a televízió. Péntekenként a Háromoroszlán főszereplői, Monoki Lehel, Sallói István, Bánki József és Szedmák Zita szórakoztatja a nézőket a népszerű egyórás élő magazinműsorban. A fordulókat követő összefoglalóban minden gólt és minden lényeges momentumot láthatnak a nézők az aktuális bajnoki meccsekről, emellett a csatorna szakértőinek részletes elemzései, vitái sem maradthatnak ki a másfél órás műsorból, amelyben Bede Ferenc is állandó szereplő. A PL Preview, a PL World és a PL Match Pack műsorok összesen heti másfél órában foglalkoznak a világ legnépszerűbb bajnokságának aktuális eseményeivel.

A koronavírus miatt változik a ritmus

Az előző idény a koronavírus-járvány miatt minden idők leghosszabb angol bajnoksága volt. A tavaszi kényszerszünet az idei szezont is arrébb tolta. Az eredeti augusztus 8-i kezdési időpont szeptember 12-re módosult, és mivel a jövő nyárra elhalasztott labdarúgó Európa-bajnokság miatt május 23-án be kell fejezni a küzdelmeket, így minden idők legsűrűbb Premier League idénye következik. A 2020/21-es szezont a kötelező válogatott szüneteken kívül mással nem szakítják meg, ezúttal a téli szünet is csak bő egy hétig tart majd. A jelenlegi járványügyi intézkedések miatt továbbra is nézők nélkül, zárt kapuk előtt rendezik meg a bajnoki mérkőzéseket.

Szóljon hozzá!