online sportfogadás Magyarországon

Legjobb online fogadóirodák Magyarországon (x)

Magyarországon a szerencsejáték egy 2015-ös törvénymódosítást követően állami monopóliummá vált. Ezt az intézkedést tulajdonképpen a törvényt meghozó politikusok azzal indokolták, hogy a külföldön bejegyzett online szerencsejátékot üzemeltető platformok a nyereségből nem adóznak Magyarországon, illetve az országban nagyon sok a szerencsejáték-függő és őket szerették volna megmenteni ebből a helyzetből.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Magyarországon jelenleg tehát kizárólag olyan platformokon lehet online fogadást tenni, amelyek működését a magyar állam engedélyezi. Az ilyen sportfogadó oldalak száma viszonylag kevés, ezért összegzésük nem túl nehéz feladat.

A következőkben nézzünk az „online sportfogadás Magyarországon” címszó alatt egy néhány magyar fogadóirodát, amely azoknak lesz hasznos, akik szeretnének hódolni szenvedélyüknek.

Természetesen az interneten megtalálhatjuk a nem hivatalos, külföldön, általában Máltán vagy Gibraltárban bejegyzett online sportfogadó oldalakat is, és ugyan a használatuk nem teljesen szabályos, viszonylag mégis sokan vannak olyan magyarországi felhasználók, akik előszeretettel használják ezeket az oldalakat és bizonyos esetekben akár nagyobb összegeket is nyerhetnek egy sportfogadás alkalmával.

Ha valaki nyer egy ilyen sportfogadó oldalon, számláján jóváírásra kerül a nyeremény.

Ugyan a regisztráció viszonylag egyszerű egy ilyen platformra, azonban a nyeremény kiutalása során már meglehetősen bonyolult személy azonosítási folyamaton kell keresztülvergődniük és ennek során bekérhetik tőlük a személyes adataikat, valamint hivatalos okmányaik másolatát is.

Miután rendelkezésre bocsátották mondjuk az útlevelüket vagy személyigazolványunkat, a nyereményt ki lehet utalni a sportfogadó oldalról, azonban sok magyar felhasználó nem szívesen használja erre a célra magyar bankszámláját, hiszen attól tart, hogy a magyarországi adóhivatal rálát ezekre a számokra és az adóbevallás ellenőrzése során félnek attól, hogy megüthetik a bokájukat. Ennek elkerülése céljából a sportfogadó oldalak gyakran együttműködnek különböző pénzügyi szervezetekkel és virtuális bankszámlákat is szolgáltatnak ügyfeleiknek, amelyeket természetesen magyar felhasználók is igénybe vehetnek.

Itt fel lehet sorolni olyan szolgáltatókat mint a PayPal vagy a Payoneer, és ha egy ilyen virtuális bankszámlát használnak, nyereményüket a sportfogadó oldalról átutalhatják ide.

Vannak olyan pénzügyi szolgáltatók is, amelyek bankkártyát is kibocsátanak, amely hozzá van kötve az általuk kezelt virtuális bankszámlához és hogyha egy ilyen számlára történik a nyeremény utalása a sportfogadó oldalról a kártya segítségével egy magyarországi ATM-ben készpénzt lehet felvenni.

Ezekben az esetekben gyakran magas a kezelési költség. Ez azért van, mert ha például egy sportfogadó oldalon euróban tesz szert valaki nyereményre, viszont a bankszámla dollár vagy ne adj isten forint alapú, a nyereményt át kell váltani a bankszámla devizájára.

Az átváltás során meglehetősen alacsony árfolyammal dolgoznak ezek a platformok és ilyenkor jelentős veszteségekkel kell számolni.

Nézzünk néhány konkrét online sportfogadás oldalt. Ha részletes listára kíváncsi, látogasson el a mightytips.hu oldalra!

BET365

A Bet365 fogadóiroda a jelenleg elérhető sportfogadásra használt oldalak közül az egyik legletisztultabb felülettel rendelkező webes platform. Ezen az oldalon szinte hihetetlen mennyiségű sporteseményt szerepeltetnek.

Különösen kevés az olyan sportfogadással foglalkozó weboldal, amelyen például agárversenyre vagy MMA-ra fogadhatunk. A bet365.com-on tehető szét szinte mindenféle sportra, de akár politikai választásokra is.

A weboldalon egyébként kaszinó opció is szerepel, itt akár élőben is játszani lehet és a póker szerelmeseinek is érdemes egy pillantást vetniük erre az oldalra.

Abban az esetben ha legörgetjük egy kicsit az oldalt, látható, hogy a cég Máltára van bejegyezve és a máltai szerencsejáték hatóság hivatalos engedélyt is megszerezték, ezáltal engedélyszámmal üzemelnek.

Ha esetleg pókerezni szeretnénk a bet365.com oldalon ezt is megtehetjük.

Az új játékosokat 365 eurós bónusz, illetve díjkerék pörgetés várja.

Ha valamilyen problémánk merülne fel az ügyfélszolgálatukat minden nap telefonon, élő chaten vagy e-mailben érhetjük el.

ENERGYBET

Ezt az oldalt valamivel kevesebben ismerik, viszont ez nem jelenti azt, hogy nem lenne érdemes vetni rá egy pillantást akkor ha kaszinózni vagy sportfogadni szeretnénk az interneten.

Ezen az oldalon gyors kifizetés vár minket, és az Egyesült Királyság engedélyét megszerezvén az üzemeltető cég engedélyszámmal üzemeltet a szigetországban sportfogadás alkalmas biztonságos online platformot.

A weboldal természetesen magyar nyelven is elérhető, és mivel ez Anglián kívüli hozzáférésnek számít az ilyen felhasználókra a máltai szerencsejáték hatóság által felállított szabályok érvényesek.

Az oldalon a használható fizetési szolgáltatók száma szinte végtelen. Természetesen elfogadják a Visa kártyákat, és ugyanúgy a Mastercardot is, de lehetőség van Neteller használatára valamint Skrill fiókot is összeköthetünk ezzel az oldallal.

Látjuk továbbá azt is, hogy az oldal megszerezte a máltai hatóságok „kiváló játék” díját és 2017-ben pedig nemzetközi szerencsejáték díjat nyert az oldal.

BWIN

A következő jelentős sportfogadással foglalkozó magyar nyelven is elérhető platform a bwin.com. Ez az oldal is természetesen egy nagyon letisztult felülettel várja a látogatókat és ha kicsit böngésszük azt, láthatjuk hogy röplabdára, jégkorongra, kézilabdára, asztalteniszre, dartsra, snookerre, baseballra, forma 1-re, kerékpározásra, boxra, valamint akár golfra is fogadhatunk.

Azt is látjuk továbbá, hogy a felületen élő közvetítéseket is adnak, kaszinóban játszhatunk, valamint 90 sportfajta közül válogathatunk hogyha fogadni szeretnénk.

Ha valaki jól ért a sportokhoz és nagy valószínűséggel meg tudja jósolni, hogy az adott meccset ki fogja megnyerni, a Bwin fogadóiroda az egyik legjobb választás ha sportfogadásról van szó.

A platformot egyébként 18 év fölött vehetjük igénybe és a Gibraltári kormány által hitelesített technológia biztosít minket arról, hogy pénzünk jó kezekben van. 2018-ban a platform egyébként megnyerte az év kaszinója díjat.

UNIBET

Az előzőekben bemutatott online sportfogadási platformhoz hasonlóan a unibet.com is Máltán van bejegyezve. Ez azért fontos mert a unibet.com 2018 és 2028 között a máltai szerencsejáték hatóság engedélyével rendelkezik és a platformon található összes játékot ez a felelős szervezet kezeli.

Természetesen ez nem azt jelenti hogy mindegyik játékkal mi mindig csak nyerhetünk, azonban valamiféle biztonságot nyújt akkor, amikor például a fizetési felületet használjuk. Láthatjuk az oldal alsó részén, hogy Mastercarddal, VISA kártyával illetve akár Visa Electron kártyával is fizethetünk és részt vehetünk sportfogadásokban is.

Az oldal egyébként a sportfogadások mellett kaszinót is tartalmaz, ami akár lehet élő is és természetesen a póker szerelmesei is használhatják, hiszen különböző póker versenyeken lehet rajta részt venni. Fontos továbbá megjegyezni, hogy a unibet.com-on van Bingó is, illetve különböző egyszerű de nagyszerű játékokat is játszhatunk rajta.

A letisztult felületen megjelenő unibet.com továbbá különböző gáláns ajánlatokat tesz az újonnan regisztráló felhasználók számára és az első fogadás esetében akár 20.000 Ft értékben is játszhatunk kockázatmentesen.

A unibet egyébként a közösségi médiában is jelen van, Facebook oldalának követőinek száma 2020-ban megközelíti az 1 millió főt, és aki szeret sporttal kapcsolatos híreket olvasni, vethet egy pillantást a unibet.com Facebook oldalára, hiszen napi szinten találhat frissítéseket a legújabb sportvilágbeli hírekről.

Végezetül pedig néhány szóban szeretném összefoglalni a fentieket. Azt látjuk, hogy Magyarország területén a sportfogadás ugyan állami monopólium, azonban ez nem azt jelenti, hogy minden külföldi sportfogadó platform blokkolva lenne.

2020-ban gond nélkül elérünk olyan weboldalakat is, amelyek mondjuk Máltán vagy Gibraltáron vannak bejegyezve és ezek a helyi kormányok engedélyeit kiváltva nyújtanak szolgáltatást a világ minden állampolgára számára.

Ezen platformok használata viszonylag egyszerű, mindegyik rendelkezik magyar nyelvű felülettel, a regisztráció percek kérdése. Ezáltal, ha valaki szeretne szerencsét próbálni, érdemes lehet ezekre az oldalakra ellátogatni.

(x) Támogatói tartalom, azt nem a Media1 készítette.

Szóljon hozzá!