Behaviour magazin

Tulajdonost vált a BEHAVIOUR magazin

Sziebig Andrea, a lapot eddig megjelentető IT-Business Publishing Kft. ügyvezetője a Media1-nek elmondta, hogy a tulajdonosváltás ellenére a lapot a megszokott szerkesztői csapat készíti majd. A vevő egy meg nem nevezett pénzügyi befektető.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Tulajdonost vált a 2014-es alapítású BEHAVIOUR című havilap és a hozzá kapcsolódó portfólióelemek.

Sziebig Andrea, az IT-Business Publishing ügyvezetője
Sziebig Andrea, az IT-Business Publishing ügyvezetője

Az IT-Business Publishing Kft. ezzel kapcsolatos keddi tájékoztatása szerint az üzleti döntéshozók humánmenedzsment magazinja július 1-jétől kerül egy új kiadóhoz.  A Media1 érdeklődésére, hogy ki a vevő, Sziebig Andrea ügyvezető azt mondta, ezt nem árulhatja el egy erre vonatkozó titoktartási nyilatkozat miatt, de egy pénzügyi befektetőről van szó. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a lapon eddig dolgozó stáb készíti majd a magazint ezután is.

Hozzátette azt is, hogy a BEHAVIOUR-portfólió alapítói és kiadói jogainak értékesítése nem befolyásolja az IT-Business Publishing Kft. portfóliójának többi elemét, azok megmaradnak, és további fejlesztések indulnak. Így az ITBUSINESS magazin és a hozzá tartozó elemek – a weboldal (itbusiness.hu), a napi hírlevél (ITB TODAY), a social media oldalak (Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter), a videók, a podcastok, a rendezvények (Inside, ITBusiness&Technology, ITB Club, ITexec, Industry&Technology, IT-Szüret), a toplisták és a hozzájuk kapcsolódó díjak (Top 25 – Az év legsikeresebb ICT-menedzsere, TOP 52 – Az év legsikeresebb ICT-cége) és innovációs díjak (ITBUSINESS Award) – továbbra is a kiadó tulajdonát képezik.

Sziebig Andrea, a kiadó ügyvezetője azt mondta, a BEHAVIOUR eladását komoly személyes sikernek éli meg, hiszen az induláskor sokan nem látták a kapcsolatot az infokommunikációs terület és egy hr-fókuszú magazin között, de az akvizíció a legjobb bizonyíték arra, hogy nem így van.

Az eladást az IT-Business Publishing Kft., illetve vezetője azzal indokolta, hogy a kiadó a jövőben még fókuszáltabban szeretne a technológiai irányvonal prémium megjelenítésére koncentrálni. Az ügyvezető hozzátette, hogy az elmúlt években sok megkeresés érkezett a humánmenedzsment-portfólió megvételére, de most először látta azt, hogy olyan pénzügyi befektető kezébe kerül át a teljes portfólió, ahol a kontinuitás és a hosszútávú működtetéshez szükséges kondíciók biztosítottak.

További hírek és cikkek találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!

Kovács Angel Marianna újságíró otthona és a postahivatal a ház aljában, amit a HírTV nem mutatott meg

A HírTV valótlan tartalmú riportot közölt arról, hogy a 24.hu egyik újságírója egy postahivatalban lakik

Folytatódik a Varga Zoltán, a Central Médiacsoport tulajdonosa ellen hetek óta tartó országos médiaháború, amibe most már a KESMA tévécsatornája egy 24.hu-s újságírót is belekevert, miközben a Hír Televízió az újságíró lakcímét a hatályos adatvédelmi törvény ellenére jogosulatlanul nyilvánosságra hozta, és úgy csinált, mintha lehetséges lenne, hogy egy újságíró egy postahivatalban lakjon.

Marsi Anikó és Gönczi Gábor a TV2 Tények Stúdiójában

Megbünteti a Médiatanács a TV2 Tények Plusz című műsorát, de az M1 Híradót és a HírTV Bayer Showját nem

Közel 1 millió forintot kell befizetnie a TV2-nek, amiért hírnek álcázta a fideszes médiaholdinghoz tartozó Bors kereskedelmi információját. A HírTV-s Bayer Show esetében ezúttal sem állapított meg jogsértést a testület a nőkre vonatkozó megjegyzés miatt, és az M1 Híradó az ARD-vel kapcsolatos műsorrészletét sem tartja aggályosnak a testület, amely egyébként visszaengedi az éterbe az általa már többször elnémított Vörösmarty Rádiót, és elkészült egy olyan kutatással, ami alapján állítólag a közmédia volt a koronavírus-helyzet nagy nyertese.