Drága örökösök 2. évad

Az RTL Klub új nagyszabású napi sorozatot indít: az utolsó évadához érő Drága örökösök önállósodó showrunnerének saját gyártócége készíti

Miután a Drága örökösök utolsó évadának forgatásaival végeznek várhatóan a nyáron, Hámori Barbara, a népszerű RTL-es tévészéria, a Drága örökösök showrunnere az eddigi gyártócég helyett saját műsorgyártócégéhez igazol, és egy új, szintén az RTL Magyarország megrendelésére készülő, nagyszabású napi sorozatot gyárt majd, melynek előkészületei már zajlanak is.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Befejezi a közös munkát az RTL Klub Drága örökösök című sorozatát készítő ContentLab & Factory nevű gyártócég és Hámori Barbara, a sorozat showrunnere*. A SorozatWiki ezzel kapcsolatos információját Hámori Barbara is megerősítette az oldalnak, és elmondta, hogy a jövőben a saját műsorgyártójára, a Scripted Productionsre fókuszál.

Bár a Scripted Productions forgatta a Feleségek luxuskivitelben című, fényűző életet élő dúsgazdag magyar nőkről szóló reality-t a Viasat3-nak, de emellett főleg sorozatok készítésére fókuszálnak, így Hámorinak lehetősége lesz, hogy egy új, az RTL Magyarország megbízásából készülő tévés szériát készítsen önállóan.

Hámori az elmúlt öt évben a 2015 óta működő ContentLab-nél Kapitány Iván filmrendezővel dolgozott együtt az RTL-es Drága örökösökön, illetve a ContentLab & Factory készítette a Korhatáros szerelem című szériát is a TV2-nek.

Hámori Barbara a Drága örökösök várhatóan nyáron leforgatandó új részeinek elkészültével vágja el teljesen a kapcsokat a ContentLab & Factory-vel. A tévés elárulta a SorozatWikinek, hogy már zajlik is az önálló új, RTL-es napi sorozatának előkészítése, immáron a Scripted Productions berkein belül.

Hámori Barbara, a Drága örökösök showrunnere, az induló új napi sorozat gyártócégének vezetője
Hámori Barbara, a Drága örökösök showrunnere, az induló új napi sorozat gyártócégének vezetője.
Fotó: Bali Sándor

„A ContentLabben eltöltött öt év a szakmai életem egyik legizgalmasabb és legmeghatározóbb időszaka volt, hisz sok más televíziós műfaj készítése után a jelenleg legizgalmasabb műfaj, a fikciós gyártás és fejlesztés egyik legkiválóbb műhelymunkájában vehettem részt Kapitány Iván mellett. Nagyon hálás vagyok Ivánnak, amiért olyan sikereket tehettünk le az asztalra, mint A mi kis falunk, vagy az imént említett két sorozat. Az elmúlt két évben, a Drága örökösök elképesztő hajtásában kikristályosodott bennem, hogy a sorozatírás és a rendezés két olyan szenvedélyem, amire valójában fókuszálni szeretnék a jövőben. Ekkor tettem egy ígéretet magamnak, hogy csak olyan projekteket vállalok be, amikben hiszek, és amit teljesen a magaménak érzek, ezért is volt fontos döntés, hogy immár nem egy nagy cég keretei között, hanem önálló műhelyként folytatnám a szakmai munkámat. Jelenleg az első, immár önálló új sorozatomon az RTL Magyarország megbízásából dolgozom. Ez egy nagyszabású új napi sorozat lesz az RTL Klubon, aminek a forgatókönyv fejlesztési, díszletépítési és casting munkálatai ezekben a hetekben zajlanak” – mondta el Hámori Barbara.

* A showrunnerre nincsen igazán jó magyar kifejezés, de  az  adott műsor napi működéséért felelős személyt nevezik így.

További médiás hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Az Index és az Indamedia a Budasquare irodaházban található irodájának homlokzata

Az Index főszerkesztő-helyettese szerint még nem múlt el a veszély a lap körül

Munk Veronika, az Index főszerkesztő-helyettese a Media1 műsorának adott interjú során azt mondta, amíg például nincs vezérigazgatójuk és valaki, aki képviselhetné a szerkesztőséget a vállalat igazgatóságában, illetve nyilatkozatok jelennek meg arról, hogy át kell alakítani a céget, továbbra is veszélyben érzik magukat. Megkérdeztük azt is, nem volt-e elkésett a veszélyjelző barométer átállítása.

COVID-19 - Koronavírus, kórház, nővér

Az Index írta a legtöbb hírt a koronavírusról

A Clementine látványos ábráiból az is kiderül, hogy a március 15-i hosszú hétvége tájékán jelent meg a legtöbb koronavírus témájú cikk a magyar híroldalakon, azóta folyamatosan csökken a média érdeklődése a téma iránt. A legnépszerűbb kifejezés a fertőzött volt a vizsgált magyar híroldalakon.