A DIGI budapesti, Váci úti bejárata

Már a 4-es metrón is működik a DIGI mobilszolgáltatása

A teljes vonalat sikerült lefednie a DIGI-nek 4G-s mobilszolgáltatással.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A tavaly májusban bevezetett DIGI Mobil távközlési szolgáltatás Budapesten az M2 és az M3 metróvonalak után immáron a 4-es metró teljes szakaszán is elérhetővé vált – értesült a Media1.

Az M4-es metró teljes nyomvonalán elérhető a 4G-s szolgáltatáshoz kapcsolódó VoLTE (Voice over LTE) technológia is, ami egyrészt jobb hangminőséget biztosít, másrészt azt, hogy a beszélgetés alatt is lehessen internetezni – derül ki a vállalat honlapjáról.

A DIGI mobilszolgáltatása egyelőre havidíj nélkül érhető el. Ezt korábban június végéig meghosszabbították. Arról egyelőre nincs hír, hogy június végét követően mi lesz.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: A DIGI budapesti, Váci úti bejárata. Fotó: Ladányi András, Media1

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Drága örökösök 2. évad

Az RTL Klub új nagyszabású napi sorozatot indít: az utolsó évadához érő Drága örökösök önállósodó showrunnerének saját gyártócége készíti

Miután a Drága örökösök utolsó évadának forgatásaival végeznek várhatóan a nyáron, Hámori Barbara, a népszerű RTL-es tévészéria, a Drága örökösök showrunnere az eddigi gyártócég helyett saját műsorgyártócégénél folytatja, és egy új, szintén az RTL Magyarország megrendelésére készülő, nagyszabású napi sorozatot gyárt majd, melynek előkészületei már zajlanak is.