Házasodna a gazda, RTL Klub

Bejelentette az RTL Klub, mikor tér vissza a Házasodna a gazda új évaddal

Ez már a harmadik évad lesz.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az RTL Magyarország marketing és kommunikációs osztályának tájékoztatása szerint június 7-én vasárnap este 18:50-kor lesz látható a Házasodna a gazda című falusi társkereső reality új, immáron harmadik évadának premier része az RTL Klubon.

A műsorvezető idén is Nádai Anikó lesz.

Nádai Anikó, az RTL Gold Anikó #show című műsorának műsorvezetője. Fotó: RTL Magyarország/Labancz Viktória
Nádai Anikó, az RTL Gold Anikó #show című műsorának műsorvezetőjeként. Fotó: RTL Magyarország/Labancz Viktória

A Házasodna a gazda műsorában két nő és hat férfi mutatkozik be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője. A műsor első epizódjában ismerhetik meg a nézők a nyolc párra váró gazdasszonyt és gazdát, akik megmutatják, hogyan telnek a mindennapjaik és arról is mesélnek, milyen társat képzelnek el maguk mellé. Van közöttük, aki halgazdálkodással, növénytermesztéssel, állattartással foglalkozik. Van egy biogazdasszony és egy erdélyi gazda, aki vadőr és medvék etetésével dobja fel a mindennapjait. A mezőny tehát idén is színes és ismét nagyon különleges emberek várják, hogy a műsor segítségével párra találjanak.

RTL Klub Házasodna a gazda

Ahogy már 2012-ben és 2019-ben a Házasodna a gazda első és második évadában látható volt, ez nem egy hagyományos párkereső műsor, hiszen a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.

Az adás után egyébként a https://rtl.hu/rtlklub/gazda/gazdak oldalon várják majd azon férfiak és nők jelentkezését, akik úgy gondolják, méltó társuk lennének a műsorból megismert gazdasszonyoknak vagy gazdáknak.

Az RTL Klubnál május végén életbe lép a nyári műsorrend, így a Házasodna a gazda már ennek részeként lesz képernyőn.

További hírek találhatók a Media1-en.

Borító: Jelenet az RTL Klub Házasodna a gazda című műsorának egy korábbi évadából. Fotó: RTL Magyarország sajtószoba

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Drága örökösök 2. évad

Az RTL Klub új nagyszabású napi sorozatot indít: az utolsó évadához érő Drága örökösök önállósodó showrunnerének saját gyártócége készíti

Miután a Drága örökösök utolsó évadának forgatásaival végeznek várhatóan a nyáron, Hámori Barbara, a népszerű RTL-es tévészéria, a Drága örökösök showrunnere az eddigi gyártócég helyett saját műsorgyártócégénél folytatja, és egy új, szintén az RTL Magyarország megrendelésére készülő, nagyszabású napi sorozatot gyárt majd, melynek előkészületei már zajlanak is.