A TV2 Dancing with Stars című műsorának logója

A TV2 Dancing with the Stars címmel az RTL Klub Szombati esti láz című műsorához hasonló zenés showt indít

A BBC Studiótól származó táncos formátumban népszerű hírességek, profi táncpartnereik segítségével sajátítják el számtalan ismert táncstílus mozdulatait, a latin koreográfiáktól a klasszikus keringőig, hogy meggyőzzék a zsűrit, valamint a stúdió közönségét és a tévénézőket.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A TV2 ma, kedden bejelentette, hogy ősszel képernyőre tűzi a BBC Studio, Dancing with the Stars című nagy sikerű formátum „első magyar változatát”. (A közlemény nem említi, de valójában a konkurens RTL Klubon már évekkel ezelőtt látott Szombat esti láz című produkció eredetije is a Dancing with the Stars volt.)

A csatorna azt írta: a közel 15 éve sikerrel futó műsor amerikai szériájában többek között olyan hírességek is felszántották már a táncparkettet mint Kim Kardashian, Jerry Springer, Pamela Anderson, Nick Carter vagy Kelly Osbourne, de arra nem térnek ki, hogy a magyar változatban kik fognak majd táncolni.

A Dancing with the Stars eddig több mint 3500 epizóddal és 350 évaddal futott világszerte.

A táncos showműsor hetente lesz majd a TV2 képernyőjén. A tévénézők otthonról szavazhatnak majd kedvenceikre, az így beérkezett voksok, valamint a zsűri pontjainak együttese határozza meg, ki folytathatja a versenyt, és ki az, akinek búcsúznia kell a mezőnytől.

A műsor eredetileg Strictly Come Dancing néven indult 2004-ben az Egyesült Királyságban, ahol a TV2 közleménye szerint főműsoridőben folyamatosan győzedelmeskedett. A legutóbbi évad fináléja 12,5 milliós nézőcsúcsot ért el.

Dancing with the Stars
Dancing with the Stars

A nemzetközi szinten Dancing with the Stars néven ismert műsor világszerte is az egyik legtöbbet értékesített BBC Studio formátum. A táncos showműsor licencét eddig 58 ország vásárolta meg.

Az Egyesült Államokban már a huszonnyolcadik szériáig jutott, Lengyelországban a huszonharmadik, míg az Egyesült Királyságban a tizenhetedik évadánál jár a műsor.

Magyarországon egyébként a Paprika Studios lesz a Dancing with the Stars gyártója.

További hírek találhatók a Media1-en!

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti