Ács Dániel, a 444.hu újságírója, aki nem lesz a Ferencváros c. magazin főszerkesztője

Kamu sztorival lőtte a kormányközeli PestiSrácok Ács Dánielt, a 444 újságíróját

A kormányközeli revolvermédium lehozott a hétvégén egy sztorit arról, hogy Ács Dániel, a 444 újságírója számára alakították ki a Ferencváros című magazin főszerkesztői posztját, mivel így akarják „kifizetni” Baranyi Krisztináék a „propagandista” munkáját. Egy nap sem telt el, hogy kiderüljön, csak egy lejáratásról van szó.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

„Zsíros állással fizethetik ki Baranyi Krisztina 444-es házi propagandistáját”

– ezzel a hangzatos cikkcímmel közölt le egy írást szombaton a PestiSrácok című, közpénz-finanszírozottságáról és gyakori bírósági pervesztéseiről ismert, Huth Gergely főszerkesztette internetes médium arról, hogy a Budapest IX. kerületében induló Ferencváros magazin főszerkesztői állását tulajdonképpen Ács Dániel, a 444.hu újságírója számára találták ki. Ácsot a kormányközeli médium Baranyi Krisztina polgármester propagandistájaként igyekszik beállítani, és gyakorlatilag az újságíró állítólagos korrumpálására utalgatnak a cikkben a PestiSrácok oldalán.

A  cikket jegyző Vésey Kovács László hatalmas kék kormányzati sikereket tartalmazó kormányhirdetés alatt közölt írása szerint Ács Dániel várhatóan meg fogja nyerni a Ferencváros című magazin főszerkesztői állását, és ezzel sok közpénzhez is hozzájut.

Ácsról egy olyan fotót közöltek, ahol előtte rengeteg pénz van, vélhetően azért, hogy ráerősítsenek a cikk sejtetéseire, hogy az újságíró bizonyára korrupt.

Azonban nem sok időnek kellett eltelnie, hogy kiderüljön, a PestiSrácok óriási valótlanságokat közölt a 444 oknyomozójával és a Ferencváros című magazinnal kapcsolatban. Ács Dániel ugyanis vasárnap közzétett egy írást, melyben arra emlékeztetett, hogy  a Ferencváros című magazin főszerkesztői pozíciójára szóló pályázat beadási határideje már lezárult.

Ács Dániel pedig már csak azért sem lehet főszerkesztő, mivel nem adott be pályázatot, nem akart főszerkesztő lenni a lapnál. Így meg aztán fizikai képtelenség, hogy ő lenne a biztos befutó a lap vezető pozíciójára.

A hírbe hozott újságíró arra is felhívta a figyelmet, hogy a PestiSrácok furcsa módon kap információkat, ha igaz, ami még a cikkben megjelent.

Ács Dániel volt az az újságíró, aki tényfeltáró cikk- és videósorozatban tárta fel Bácskai János, az előző IX. kerületi polgármester idején történt súlyos parkolási visszaéléseket Ferencvárosban.

További hírek találhatók a Media1-en.

Borító: Ács Dániel, a 444 oknyomozó újságírója. Fotó: YouTube

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Elsötétül több hazai tévécsatorna

A ViacomCBS tévécsatornái pontosan 8 perc 46 másodpercig sötéten tartják ma este a képernyőket, hogy így tiltakozzanak az Egyesült Államokban történt szörnyű gyilkosság miatt. A médiavállalat honlapja is sötétbe borult.

A TV2 Média Csoport Róna utcai székháza Budapesten

A TV2 Csoport ajánlatot tett a szlovén Planet TV felvásárlására

Heteken belül eldőlhet, multinacionális magyar vállalat lesz-e a Mészáros Lőrinc-közeli TV2 Média Csoportból, vagy a másik ajánlattevő jut-e hozzá a tőkepótlásra szoruló, de országos elérésű szlovén Planet TV-hez. Pavel Stanchev, a TV2 Média Csoport vezérigazgatója egyébként évekkel korábban igazgató volt a megvásárolni kívánt vállalatnál.

Székesfehérvári Vörösmarty Rádió

A Karas Monika vezette Médiatanács bizonytalan időre megint lekapcsoltatja Székesfehérvár Fidesz-barát rádióját, a Vörösmarty Rádiót

Pár nap múlva újra rádiója nélkül marad a fideszes vezetésű Székesfehérvár, hatósági döntés miatt lekapcsolják ugyanis a Vörösmarty Rádió adását és kezdetét veszi egy bizonytalan ideig tartó adásszünet az FM 99,2 MHz-en. A helyi rádiósok, akikkel idén ez már harmadjára történik meg, kétségbe vannak esve. A fideszes szavazatokkal létrejött Médiatanács egy kormánypárti rádiót némít el.