enterie

Magyarországon terjeszkedik az Enterie

A tizennégy országban jelenlévő Enterie nemzetközi pr-ügynökségi hálózat exkluzív partnere Magyarországon a Red Lemon Media lett. Főleg startupoknak segítenek a nemzetközi kommunikációban.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A Red Lemon Media által már Magyarországon is jelen van az Enterie nemzetközi hálózat, mely tech, pr- és marketing ügynökségeket foglal magába. Az Enerie-t 2017-ben hozta létre a Profeina, egy varsói székhelyű pr- és kommunikációs cég.

Az Enterie kiemelt szolgáltatása az EnterieGo platform, mely sajtóközlemények kiadására, illetve újságírók és véleményvezérek tájékoztatására szolgál, és ezzel segítik a nemzetközi ügyfelek számára a helyi kommunikációt.

„Minden márkának és vállalatnak el kell fogadnia, hogy csak úgy tud hatékonyan kommunikálni, ha figyelembe veszi az adott piac sajátosságait. Mi egyfajta szakmai szűrőként funkcionálunk és a hazai viszonyokhoz szabjuk a nemzetközi hálózatba érkező sajtóanyagokat, valamint koordináljuk az itthoni kiadás folyamatát. Új partnerekre és jó gyakorlatok megosztására is számítunk a hálózaton belül, hiszen a jelen helyzetben még inkább fontos, hogy képben legyünk a nemzetközi trendekkel, ezért
csatlakoztunk az Enterie-hez” – mondta el az új együttműködés kapcsán Hajagos Rita, a Red Lemon Media egyik tulajdonosa és szakmai vezetője.

Az EnterieGo elsősorban olyan vállalatoknak készült, akiknek még nincsen lehetőségük hosszútávú PR-aktivitásra, de bizonyos esetekben kívánnak bejelentéseket tenni, vagy kommunikálni az általuk érintett piacon.

További hírek találhatók a Media1-en!

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti