elektromos autó

Elektromos és hibrid autókkal foglalkozó portál indult

Az új autós oldal az átlagember nyelvén ír a témáról.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Elektromos-hibrid-autok.hu néven, új internetes autós lap indult útjára. Az oldal üzemeltetőjének az a célja, hogy az olvasók használható tanácsokat kapjanak a manapság egyre jobban terjedő elektromos és hibrid autókról.

Az egyik legfontosabb dolog az Elektromos-hibrid-autok.hu portállal kapcsolatban, hogy az átlagember nyelvén ír a témáról, tehát nem szükséges olvasás közben
forgatni a „villanyszerelők szakszótárát”.

Nem csak autótesztek találhatók a portálon, hanem a témához kapcsolódó anyagok is. A látogató olvashat például az elektromos kishaszonjárművekről, amelyek a vállalkozások hétköznapjait teheti zöldebbé és gazdaságosabbá. Cikk található a villanyautósok viselkedési kódexéről, amivel megkönnyíthetik a saját, és mások életét a zöld autót használók. Az olvasó megismerkedhet a töltőkábelek fajtáival és történetükkel. Természetesen képet kaphatnak a látogatók a legfrissebb elektromos autókról is, amelyek a közeljövőben
érkeznek a piacra.

Az Elektromos-hibrid-autok.hu oldalt a 24/7 Digital üzemelteti.  A portál lapigazgatója Galambos Dániel, aki több mint két évtizede foglalkozik tematikus portálok üzemeltetésével.

Galambos Dániel, a 24/7 Digital lapigazgatója
Galambos Dániel, a 24/7 Digital lapigazgatója

„Az Elektromos-hibrid-autok.hu cikkei nagyban segítik az olvasók tájékozódását. Azok is találnak érdekes és hasznos cikkeket, akik már elektromos autó használnak. A témával most ismerkedőknek pedig különösen sokat tud segíteni az oldal, mert megkönnyíti a jövőbeni autó választást. Fontosnak tartom, hogy az oldal a könnyed stílusával, érthetőségével
segíti a környezetbarát autók nagyobb mértékű, még gyorsabb elterjedését. Biztatja az olvasókat arra, hogy gyorsabban váltsanak a környezetbarát elektromos autókra, tölthető hibridekre vagy legalább a hibridekre” – mondta Galambos Dániel.

A kiadónak egyébként még két másik autós portálja is van, melyek Milyenautot.hu és Autó hírek néven üzemelnek. Nemrég digitális családi magazint is indított a 24/7 Digital.

További médiával kapcsolatos hírek találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!

A BBC History magazin legutóbbi kiadása

A BBC History magyar kiadását sem kíméli a koronavírus

Jóval kisebb terjedelemben és kevesebb illusztrációval jelent meg az ismeretterjesztő történelmi magazin magyar kiadása, mert a koronavírus gazdasági következményeként takarékoskodásra kényszerül a kiadó. A magyar szerzőknek ezúttal nem fizetnek honoráriumot.

Vujity Tvrtko, az ATV Túl minden határon - Trianon c. műsorának műsorvezetője

Trianon-estét tart az ATV

Először Vujity Tvrtko Túl minden határon – TRIANON című dokumentumfilmjét adják le, majd stúdióbeszélgetést sugároznak a 100 éves évfordulón csütörtökön.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!