Több mint 20 ezer embert érintő üzemszünet a MinDig Tv-n

Előreláthatólag szerda délig részlegesen vagy teljesen szünetel az ország egyes részein az Antenna Hungária által működtetett MinDig Tv szolgáltatás. A felhasználóknak ezt követően újra kell hangolniuk a vevőkészülékeiket, illetve a Mindig TV Extra előfizetőinek dekódert is cserélniük kell.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Technológiaváltás és frekvenciacserék miatt szünetel részlegesen vagy teljesen ma délig Magyarország egyes területein az Antenna Hungária által üzemeltetett digitális földfelszínű műsorszórás, azaz a MinDig TV és a MinDig TV Extra szolgáltatás – derül ki a MinDig TV weboldáról.

A leállás több több mint 20 ezer háztartást érint a nyugat-magyarországi régióban.

A délig befejeződő műszaki munkálatokat követően a felhasználóknak újra kell hangolniuk a vevőkészülékeiket, amihez IDE kattintva található bővebb információ a Mindig TV weboldalán.

A Mindig TV nézőinek nem, a fizetős Mindig TV Extra előfizetőinek azonban egy új dekódert is üzembe kell helyezniük – közölte az Antenna Hungária, mely az új eszközöket postán már kiküldte.

A technológiaváltással kapcsolatban ajánljuk a Media1 korábbi hírét.

További hírek találhatók a Media1.hu-n.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Elsötétül több hazai tévécsatorna

A ViacomCBS tévécsatornái pontosan 8 perc 46 másodpercig sötéten tartják ma este a képernyőket, hogy így tiltakozzanak az Egyesült Államokban történt szörnyű gyilkosság miatt. A médiavállalat honlapja is sötétbe borult.

A TV2 Média Csoport Róna utcai székháza Budapesten

A TV2 Csoport ajánlatot tett a szlovén Planet TV felvásárlására

Heteken belül eldőlhet, multinacionális magyar vállalat lesz-e a Mészáros Lőrinc-közeli TV2 Média Csoportból, vagy a másik ajánlattevő jut-e hozzá a tőkepótlásra szoruló, de országos elérésű szlovén Planet TV-hez. Pavel Stanchev, a TV2 Média Csoport vezérigazgatója egyébként évekkel korábban igazgató volt a megvásárolni kívánt vállalatnál.

Székesfehérvári Vörösmarty Rádió

A Karas Monika vezette Médiatanács bizonytalan időre megint lekapcsoltatja Székesfehérvár Fidesz-barát rádióját, a Vörösmarty Rádiót

Pár nap múlva újra rádiója nélkül marad a fideszes vezetésű Székesfehérvár, hatósági döntés miatt lekapcsolják ugyanis a Vörösmarty Rádió adását és kezdetét veszi egy bizonytalan ideig tartó adásszünet az FM 99,2 MHz-en. A helyi rádiósok, akikkel idén ez már harmadjára történik meg, kétségbe vannak esve. A fideszes szavazatokkal létrejött Médiatanács egy kormánypárti rádiót némít el.