A Rádió 1 honlapja

Sebestyén Balázsék hétfőtől visszatérnek a Rádió 1 stúdiójába

Ahogyan az a mai adásból kiderült, Balázsék két hónap után, jövő héttől újra a stúdióból lesznek hallhatók, vége tehát számukra a karanténrádiózás időszakának.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Balázsék ma hivatalos Instagram és Facebook oldalukon, valamint a műsorban is bejelentették, hogy hétfőtől a járvány előtti szokásos munkarendnek megfelelően a stúdióból lesznek hallhatók élőben. A Rádió 1 reggeli műsora a koronavírus miatt különböző higiéniai óvintézkedéseket betartva igyekszik visszatérni a régi rendszert.

Az Instagramra feltöltött képen például fertőtlenítő látszik a keverőpult, illetve Sebestyén Balázsék mellett.  Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani a mai napon főpróbát is csináltak.

 

Sebestyén Balázsék és a Rádió 1 teljes stábja több rádióműsorhoz hasonlóan már a krízis bejelentésekor önkéntes házi karanténba vonult. A reggeli műsor a járvány nem szünetelt, mivel sikerült megoldaniuk a munkát otthonról úgy, hogy a három műsorvezető online, kamerán keresztül tartotta a kapcsolatot egymással. Most ez változik meg azzal úgy, hogy két hónap otthonlét után újra a stúdióban látják majd egymást.

Nem csak Balázsék igyekeznek visszatérni a régi kerékvágásba: a Media1 hírportál saját rádióműsora is új adással jelentkezett a napokban a Spirit FM-en. Vendégünk ezúttal Gulyás János, a Magyar Reklámszövetség elnöke és Libor Anita, az anyák napján elindított Nőklapja.hu főszerkesztője volt. A műsort ugyanakkor házi karanténokból jelentkezett.

További hírek olvashatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Elsötétül több hazai tévécsatorna

A ViacomCBS tévécsatornái pontosan 8 perc 46 másodpercig sötéten tartják ma este a képernyőket, hogy így tiltakozzanak az Egyesült Államokban történt szörnyű gyilkosság miatt. A médiavállalat honlapja is sötétbe borult.

A TV2 Média Csoport Róna utcai székháza Budapesten

A TV2 Csoport ajánlatot tett a szlovén Planet TV felvásárlására

Heteken belül eldőlhet, multinacionális magyar vállalat lesz-e a Mészáros Lőrinc-közeli TV2 Média Csoportból, vagy a másik ajánlattevő jut-e hozzá a tőkepótlásra szoruló, de országos elérésű szlovén Planet TV-hez. Pavel Stanchev, a TV2 Média Csoport vezérigazgatója egyébként évekkel korábban igazgató volt a megvásárolni kívánt vállalatnál.