A TV2 Mintaapák c. sorozatának egyik jelenete

Az RTL Klub Drága örökösök című sorozatától igazolt a TV2-s Mintaapák új gyártási vezetőt

Az új line producer kinevezésére nem sokkal azután került sor a Mintaapáknál, hogy pár nappal kinevezése után távozott Gát György producer. A Mintaapák rajongói eközben internetes petícióban követelik vissza a sorozatba a leváltott Fenyő Iván főszereplőt.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Szabó Zsolt lett a TV2-n a koronavírus miatt egy ideje kényszerszüneten lévő Mintaapák című napi sorozatának új gyártási vezetője – írja a SorozatWiki. Az információt a csatorna sajtóosztálya is megerősítette az oldal megkeresésére. A TV2 sajtóosztályán hozzátették, hogy zajlanak a következő évad előkészületei és rövidesen folytatódhatnak a Mintaapák felvételei.

Szabó Zsolt felel mostantól a produkció zökkenőmentes gyártásért, köztük a pénzügyekért is. Szabó Zsolt az elmúlt években az RTL-es Drága örökösök című sikersorozat 2., 3. és az eddig leforgatott 4. évadának volt a line producere.

Nagy változások vannak mostanában a Mintaapák stábjában. A TV2 először bejelentette, hogy Gát György, a Linda és az Angyalbőrben egykori producerét igazolta le showrunnernek. Pár nappal később azonban kiderült, hogy Gát már el is ment a produkciótól. Most a héten derült ki az is, hogy nem hosszabbítottak szerződést Fenyő Ivánnal, a sorozat főszereplőjével, hanem lecserélik őt. Ez sok rajongó körében váltott ki nagy felháborodást, a különböző rajongói fórumon sokan fejezték ki nem tetszésüket a közösségi médiában, valamint petíció is indult Fenyő Iván visszahelyezése érdekében.

További hírek találhatók a Media1-en.

Borító: A TV2 Mintaapák c. sorozatának egyik jelenete. Fotó: TV2 sajtóosztály

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Drága örökösök 2. évad

Az RTL Klub új nagyszabású napi sorozatot indít: az utolsó évadához érő Drága örökösök önállósodó showrunnerének saját gyártócége készíti

Miután a Drága örökösök utolsó évadának forgatásaival végeznek várhatóan a nyáron, Hámori Barbara, a népszerű RTL-es tévészéria, a Drága örökösök showrunnere az eddigi gyártócég helyett saját műsorgyártócégénél folytatja, és egy új, szintén az RTL Magyarország megrendelésére készülő, nagyszabású napi sorozatot gyárt majd, melynek előkészületei már zajlanak is.