A TV2 Mintaapák c. sorozata

Lecseréli a TV2 Fenyő Ivánt, a Mintaapák főszereplőjét

A TV2 is megerősítette a hírt.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A következő évadban már nem tér vissza Fenyő Iván, a Mintaapák, a TV2 jelenleg kényszerszüneten lévő sorozatának főszereplője, de az általa megformált Szalay Gézát nem írják ki a történetből, vagyis voltaképpen lecserélik a színészt – írja a SorozatWiki, mely megkérdezte a tévétársaság sajtóosztályát, ahol megerősítették, hogy nem találkozhatnak a Mintaapák következő évadának nézői Fenyő Ivánnal, ugyanis a csatorna nem hosszabbította meg a színész szerződését.

Ez rövid időn belül a második jelentősebb változás a Mintaapáknál, hiszen mint nemrég kiderült, Gát György, a Mintaapákhoz pár hete csatlakozó új kreatív vezető, nem sokkal a kinevezése után máris távozott.

További médiás hírek találhatók a Media1-en!

Borító: A TV2 Mintaapák című sorozatának egyik jelenete

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Elsötétül több hazai tévécsatorna

A ViacomCBS tévécsatornái pontosan 8 perc 46 másodpercig sötéten tartják ma este a képernyőket, hogy így tiltakozzanak az Egyesült Államokban történt szörnyű gyilkosság miatt. A médiavállalat honlapja is sötétbe borult.

A TV2 Média Csoport Róna utcai székháza Budapesten

A TV2 Csoport ajánlatot tett a szlovén Planet TV felvásárlására

Heteken belül eldőlhet, multinacionális magyar vállalat lesz-e a Mészáros Lőrinc-közeli TV2 Média Csoportból, vagy a másik ajánlattevő jut-e hozzá a tőkepótlásra szoruló, de országos elérésű szlovén Planet TV-hez. Pavel Stanchev, a TV2 Média Csoport vezérigazgatója egyébként évekkel korábban igazgató volt a megvásárolni kívánt vállalatnál.

Székesfehérvári Vörösmarty Rádió

A Karas Monika vezette Médiatanács bizonytalan időre megint lekapcsoltatja Székesfehérvár Fidesz-barát rádióját, a Vörösmarty Rádiót

Pár nap múlva újra rádiója nélkül marad a fideszes vezetésű Székesfehérvár, hatósági döntés miatt lekapcsolják ugyanis a Vörösmarty Rádió adását és kezdetét veszi egy bizonytalan ideig tartó adásszünet az FM 99,2 MHz-en. A helyi rádiósok, akikkel idén ez már harmadjára történik meg, kétségbe vannak esve. A fideszes szavazatokkal létrejött Médiatanács egy kormánypárti rádiót némít el.