Gyártástrend

Új főszerkesztő vette át a Gyártástrend című lapot a PPH Mediánál

Ember Zoltán lett a Gyártástrend című lap főszerkesztője, aki elmondta, hogy különböző fejlesztéseken dolgoznak.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Ember Zoltán májustól vette át a Gyártástrend (a PPH Media ipartechnológiai szaklapjának) főszerkesztői feladatait, miután az eddigi főszerkesztő, a lapot öt éven át irányító Zákányi Virág születési szabadságra ment.

Az új főszerkesztő mostanáig a lap technológiai rovatának volt a rovatvezetője, 2019 júniusában csatlakozott a szakkiadóhoz. Azt megelőzően a Central Médiacsoporthoz tartozó 24.hu gazdaság rovatának volt az újságírója.

Ember Zoltán, a Gyártástrend főszerkesztője
Ember Zoltán, a Gyártástrend főszerkesztője

Az anyai örömök elé néző Zákányi Virág nevéhez fűződik a nyomtatott és az online tartalmak erősítése mellett több különkiadvány létrehozása (például Robotech, Foodtech Line) és az Év Gyára verseny és gála lebonyolítása, továbbá különböző konferenciák tartalmi megvalósítása – derül ki a PPH Media testvérlapjáról, a kreativ.hu-ról.

Ember Zoltán a Media1 érdeklődésére pénteken elmondta: a koronavírus-válság miatt is a kiadó gőzerővel dolgozik különböző digitális újdonságok bevezetésén, például webináriumokon, illetve digitális tartalom terén kívánnak erősíteni, új termékeik és szolgáltatásaik lesznek. Nem változik, hogy a B2B üzleti-szakmai kiadvány ezután is gyártó- és termelővállalatokhoz kíván szólni. Nagyon erős a lapnál a technológiai szemlélet. Új formátumokat is keresnek az értékesítésben, és szoros együttműködéseket terveznek tudományos partnerekkel, akadémiai és céges kutatóműhellyel.

A főszerkesztő azt mondta, a Gyártástrend a kiadó egyik dinamikusan fejlődő lapja, és bár a járvány az ipart is súlyosan érintette, de Ember Zoltán reméli, hogy az első sokkhatáson lassan mindenki túl lesz, és ahogy az ipar kezd majd helyrerázódni, úgy ennek pozitívumait a lap is érzékelni fogja.

A héten jelentették be, hogy a PPH Media másik termékénél, a Kreatívnál is személyi változások voltak. Új online vezető szerkesztőt neveztek ki, és volt távozás is. És ott is anyai örömök elé nézett az egyik munkatárs. A főszerkesztő személyében ugyanakkor nincs változás. A Kreatívot a járvány miatt nem nyomtatták ki, a papírlap tartalmát végül ingyenesen közzétették online.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A BBC History magazin legutóbbi kiadása

A BBC History magyar kiadását sem kíméli a koronavírus

Jóval kisebb terjedelemben és kevesebb illusztrációval jelent meg az ismeretterjesztő történelmi magazin magyar kiadása, mert a koronavírus gazdasági következményeként takarékoskodásra kényszerül a kiadó. A magyar szerzőknek ezúttal nem fizetnek honoráriumot.

Vujity Tvrtko, az ATV Túl minden határon - Trianon c. műsorának műsorvezetője

Trianon-estét tart az ATV

Először Vujity Tvrtko Túl minden határon – TRIANON című dokumentumfilmjét adják le, majd stúdióbeszélgetést sugároznak a 100 éves évfordulón csütörtökön.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!