gyik.hu - A Sakkom Interaktív által felvásárolt egyik oldal

Felvásárolta a gyik.hu-t és két népszerű hazai weboldalt a Sakkom Interaktív

A gyik.hu mellett a memegenerator.hu oldalhoz és az ingyenesjatekok.hu-hoz is a hozzájutott a vállalat, mely így már több mint 600 ezer egyedi látogatót ér el havonta internetes médiaportfóliójával.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Megvásárolta a gyakori kérdések és válaszok közösségi platformját, a gyik.hu-t a SAKKOM Interaktív – tudatta a vállalat vezetője ma, pénteken. „A gyik.hu ugyan még csak néhány tízezer látogatóval rendelkezik havonta, de jól integrálható már meglévő felületeinkkel, például a 250 ezer egyedi látogatóval bíró hogyankell.hu-val, így a szinergiák kiaknázása révén komoly növekedésre számítunk” – mondta Kolma Kornél, a vállalat vezetője.

A felvásárlás részeként jutott hozzá ezen felül a Sakkom a hazai meme generátorok között az egyik legnagyobb látogatói bázissal rendelkező memegenerator.hu oldalhoz, valamint a mostanság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő webes játékokat kínáló ingyenesjatekok.hu-hoz.

„Úgy láttuk, hogy önerőből a gyik.hu bővülése már nem volt lehetséges, ezért mondtunk igent a SAKKOM Interaktív ajánlatára. Bízunk benne, hogy az új tulajdonos még népszerűbbé teszi majd az oldalt” – mondta Kis Ernő, az oldal korábbi tulajdonosa.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Borító: gyik.hu – A Sakkom Interaktív által felvásárolt egyik oldal egy részlete

Szóljon hozzá!

A BBC History magazin legutóbbi kiadása

A BBC History magyar kiadását sem kíméli a koronavírus

Jóval kisebb terjedelemben és kevesebb illusztrációval jelent meg az ismeretterjesztő történelmi magazin magyar kiadása, mert a koronavírus gazdasági következményeként takarékoskodásra kényszerül a kiadó. A magyar szerzőknek ezúttal nem fizetnek honoráriumot.

Vujity Tvrtko, az ATV Túl minden határon - Trianon c. műsorának műsorvezetője

Trianon-estét tart az ATV

Először Vujity Tvrtko Túl minden határon – TRIANON című dokumentumfilmjét adják le, majd stúdióbeszélgetést sugároznak a 100 éves évfordulón csütörtökön.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!