A Rádió 1 One Future Adományának átadója

5 milliót gyűjtöttek a Rádió 1 lemezlovasai rászorulóknak, pályázattal osztják szét az összeget

A DJ-k a zeneipar jelenleg bevétel nélkül maradt háttérembereit szeretnék segíteni vele.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Maratoni jótékonysági koncertet adtak nemrégiben Lotfi Begiék a Gödöllői Királyi Kastély kertjében, ahol 12 órán át 12 DJ játszott élőben, és amelyet a Rádió 1 közösségi oldalain, illetve az éter hullámain is követhettek a hallgatók.

Az eseményen részt vett Bárány Attila, Bricklake, Jauri, a Loving Arms, Metzker Viktória, Newik, Purebeat, a StadiumX, Willcox és Yamina is. Egy-egy órás szettet játszott a One Future Streamfest két ötletgazdája, Andro és Begi, akiknek a közvetlen környezetében is sokan vannak, akiknek mostanra kifogytak a tartalékai. Andro elárulta, a családjában is van olyan, aki korábban az előadókat segítette a színpad mögött, és a legtöbben, akik a háttérben munkálkodnak a koncerteken, nem tudják, merre tovább. Sokan vállalnak civil munkát, de akik ezt nem tudják megtenni, rászorulnak a segítségre. Nekik gyűjtöttek az eseményt követően egy teljes héten keresztül.

„Nagyon boldogok vagyunk, hogy ekkora összeg gyűlt össze, hiszen ezzel több kollégánk életén is tudunk könnyíteni” – magyarázta Begi.

„Az összeget a Fábián Juli Emlékalapítvány kezeli, akik egyébként is hasonló tevékenységgel foglalkoznak, a beteg, szociálisan rászoruló vagy más okból keresőképtelen előadókat támogatják. A jelképes csekket már át is adtuk az alapítvány képviseletében Szepesi Mátyásnak, és természetesen a továbbiakban is figyelemmel követjük majd a pénz sorsát. A legjobban annak örülünk, hogy segíthettünk”

–tette hozzá Andro.

A pénzt egyébként a hallgatókon túl több cég adta össze és a Rádió 1 is adott bele. A pályázók hamarosan a Fábián Juli Emlékalapítvány oldalán, a fabianjuli.hu-n találják meg a kiírást és a feltételeket.

A Rádió 1 jelezte, hogy a One Future Stream folytatódik, Begiék a hétvégén a Balaton közepéről streamelnek a Halott Pénz frontemberével, Marsalkó Dáviddal.

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Drága örökösök 2. évad

Az RTL Klub új nagyszabású napi sorozatot indít: az utolsó évadához érő Drága örökösök önállósodó showrunnerének saját gyártócége készíti

Miután a Drága örökösök utolsó évadának forgatásaival végeznek várhatóan a nyáron, Hámori Barbara, a népszerű RTL-es tévészéria, a Drága örökösök showrunnere az eddigi gyártócég helyett saját műsorgyártócégénél folytatja, és egy új, szintén az RTL Magyarország megrendelésére készülő, nagyszabású napi sorozatot gyárt majd, melynek előkészületei már zajlanak is.