podcast mobiltelefonon

Koronavírus miatt bajban lévő embereken segít Para-Kovács Imre és Szente Krisztián új jótékonysági podcastműsora

A Tiszteletjegy című podcastos interjúsorozatban olyan emberekkel interjúznak, akiket nehéz helyzetbe hozott a koronavírus világjárvány. Az interjúk segítségével közösségi adományokat gyűjtenek az érintetteknek, akik maguk is bekapcsolódnak azután a munkába, mert ők készítik a következő interjút egy másik érintettel.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Új podcastműsort indít az FTR PIX független online tartalomszolgáltató cég. Az új podcastműsor Szente Krisztián (vlogger) és Para-Kovács Imre (újságíró és rádiós műsorvezető) közös ötletén alapszik. Egy jótékonysági célú interjú podcast sorozatot hoztak létre, amelyben olyan interjúalanyokkal beszélgetnek, akik a járvány miatt kialakult helyzetben, sok problémával találják szembe magukat. Például tudósok, művészek, újságírók, vállalkozók.

A Tiszteletjegy című műsor FTR SPIX néven (a gyártó podcast műsorainak gyűjtőcsatornája) található meg a Patreon.com-on. Az új podcast pontos elérhetősége: https://www.patreon.com/ftrspix

FRT SPIX

A beszélgetésekről készült hanganyagok a Patreonon három euróért hallgathatók meg. Az így összegyűlt teljes összeget az interjúalany kapja meg. A következő műsorban azután az interjúalanyból lesz a kérdező, és így tovább. Ez lehetővé teszi az interjúlánc kialakulását.

Para-Kovácsék új projektjének nem titkolt célja az is, hogy népszerűsítse a minőségi tartalmakért való fizetést, a létrejött közösségi fenntartású interjúlánc segítségével.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!