fbpx
podcast mobiltelefonon

Koronavírus miatt bajban lévő embereken segít Para-Kovács Imre és Szente Krisztián új jótékonysági podcastműsora

A Tiszteletjegy című podcastos interjúsorozatban olyan emberekkel interjúznak, akiket nehéz helyzetbe hozott a koronavírus világjárvány. Az interjúk segítségével közösségi adományokat gyűjtenek az érintetteknek, akik maguk is bekapcsolódnak azután a munkába, mert ők készítik a következő interjút egy másik érintettel.

Új podcastműsort indít az FTR PIX független online tartalomszolgáltató cég. Az új podcastműsor Szente Krisztián (vlogger) és Para-Kovács Imre (újságíró és rádiós műsorvezető) közös ötletén alapszik. Egy jótékonysági célú interjú podcast sorozatot hoztak létre, amelyben olyan interjúalanyokkal beszélgetnek, akik a járvány miatt kialakult helyzetben, sok problémával találják szembe magukat. Például tudósok, művészek, újságírók, vállalkozók.

A Tiszteletjegy című műsor FTR SPIX néven (a gyártó podcast műsorainak gyűjtőcsatornája) található meg a Patreon.com-on. Az új podcast pontos elérhetősége: https://www.patreon.com/ftrspix

FRT SPIX

A beszélgetésekről készült hanganyagok a Patreonon három euróért hallgathatók meg. Az így összegyűlt teljes összeget az interjúalany kapja meg. A következő műsorban azután az interjúalanyból lesz a kérdező, és így tovább. Ez lehetővé teszi az interjúlánc kialakulását.

Para-Kovácsék új projektjének nem titkolt célja az is, hogy népszerűsítse a minőségi tartalmakért való fizetést, a létrejött közösségi fenntartású interjúlánc segítségével.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

/** * andre clever */