Hortobágyi Judit műsorvezető

Elhunyt Hortobágyi Judit tévés-rádiós műsorvezető

91 éves volt.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

91 éves korában meghalt Hortobágyi Judit, tévés- és rádiós műsorvezető, konferanszié, a Jó ebédhez szól a nóta című zenés műsor egykori népszerű műsorvezetője – írja a 24.hu.

A halálhírről először Aradi Tibor humorista számolt be a Facebookon, akit veje, Gyenes J. András újságíró hívott fel előzőleg Hortobágyi halálhírével.

Hortobágyi Judit évtizedeken át volt a közönség közkedvelt műsorvezetője. A Jó ebédhez szól a nóta mellett ő vezette egykoron többek közt a Vasárnapi muzsika (1982), a Van jogom a boldogsághoz – Majláth Jenő dalaiból (1987) című zenés műsorokat is.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Drága örökösök 2. évad

Az RTL Klub új nagyszabású napi sorozatot indít: az utolsó évadához érő Drága örökösök önállósodó showrunnerének saját gyártócége készíti

Miután a Drága örökösök utolsó évadának forgatásaival végeznek várhatóan a nyáron, Hámori Barbara, a népszerű RTL-es tévészéria, a Drága örökösök showrunnere az eddigi gyártócég helyett saját műsorgyártócégénél folytatja, és egy új, szintén az RTL Magyarország megrendelésére készülő, nagyszabású napi sorozatot gyárt majd, melynek előkészületei már zajlanak is.