A TV2 Mintaapák c. sorozatának egyik jelenete

A koronavírus miatt kezd kifogyni a TV2 a Mintaapák friss részeiből, nemsokára lekerül a képernyőről a sorozat

A járvány miatt leállított forgatások miatt a TV2 napi sorozata jövő héten lesz utoljára képernyőn, ezzel a Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada című maszkos műsor után már a második produkciótól kell bizonytalan időre búcsút vennie a csatorna nézőinek.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Bár az eddig is ismert volt, hogy le kellett állítani a TV2-n futó saját gyártású napi sorozat, a Mintaapák forgatásait is, most kiderült, hogy a forgatások leállásával nagyon rövid időn belül a nézők is kénytelenek lesznek szembesülni.

A TV2 Média Csoport Sajtóosztályán ugyanis megerősítették a SorozatWikinek, hogy mivel csak néhány hétnyi tartalékuk volt előre leforgatva a Mintaapákból, ezért a széria egy darabig a jövő héten lesz utoljára képernyőn.

A TV2 Mintaapák c. sorozatának egyik jelenete
A TV2 Mintaapák c. sorozatának egyik jelenete. Fotó: TV2 sajtóosztály

A #maradjotthon című reality-val próbálják pótolni a Mintaapákat

A TV2 az április 6-án 19:30-kor induló #maradjotthon című főműsoridős új dokureality-val próbálja pótolni a kieső tartalmat a sorozat sávjában. Ez az a műsor, amiről a Media1 a napokban már beszámolt, és amelynek lényege, hogy felkért hírességek és civilek egy-egy saját kamerával rögzítik az életüket a világjárvány idején.

A TV2 #maradjotthon című dokureality-jének arculata
A TV2 #maradjotthon című dokureality-jének arculata

A Mintaapák szempontjából egyébként a legrosszabbkor jön a leállás, hiszen épp szépen felépült a nézettsége. Ráadásul a konkurens RTL Klubnak több szerencséje van, mert a forgatások leállítása ellenére Drága örökösök 3. évada és a Bátrak földje eközben tovább folytatódik, mivel ezeket jó előre felvette az RTL, és a Barátok közt vetítését sem kell leállítani egyelőre, függetlenül attól, hogy a forgatások esetükben is szünetelnek a koronavírus miatt, de nagyobb tartaléka van belőle az RTL-nek.

Fele olyan hosszú Jóban Rosszban, kényszerszüneten lévő Nicsak, ki vagyok?

A TV2 már így is komoly veszteséget szenvedett el, mivel a járvány miatt le kellett állítania a Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada című nagyszabású maszkos showját, miközben az RTL Klubon tovább tud futni az Álarcos énekes, azt ugyanis a Nicsakkal ellentétben előre felvették. (Tegnap derült ki, meddig lesz képernyőn az Álarcos az RTL-en, és hogy a fináléig még több hét van hátra.)

A TV2 Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada egyik jelmeze
A TV2 Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada egy korábbi epizódja, még a leállások előtt

A SuperTV2-n futó Jóban Rosszban esetében a leállások miatt jelenleg adásonként fele olyan időtartamú részek kerülnek képernyőre, mint eddig, hogy ha több hónapig sem tudják forgatni a kórházas sorozatot, akkor se fogyjanak ki a sorozatból. Ha azonban a járvány hónapokra is húzódik, a Jóban Rosszban kapcsán is fájdalmas lépésekre kényszerülhet a TV2 Csoport.

Az Ázsia Expresszt el sem tudták kezdeni felvenni, az Exatlon Hungary stábja és a játékosok pedig Dominikán rekedtek a járvány miatt.

Ázsia Expressz, Ördög Nóra műsorvezetésével a TV2-n
Ázsia Expressz, Ördög Nóra műsorvezetésével a TV2-n, korábban. fotó: TV2 sajtószoba

További hírek a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

koronavírus miatt tévéző ember

Nagyon megváltoztatta a koronavírus miatti karantén a magyarok médiafogyasztási szokásait

A Nielsen Közönségméréstől kapott friss statisztikák azt mutatják, hogy az internet mellett a tévé szerepe is jelentősen felértékelődött a járvány hatására, hiszen nagyon nagyot nőtt pár hét alatt a tévénézésre fordított idő Európában és Magyarországon. Az is nagyon megváltozott, mit nézünk a tévében: például a sportcsatornák óriásit vesztettek. Nézzük is a konkrétumokat.

A UPC Direct műholdas szolgáltatás új logója

Nem tűnik el teljesen a UPC márkanév a magyar tévés piacról

Bár a UPC Magyarország beolvadt a Vodafone-ba, és március végével elhagyta eddigi jól ismert márkanevét, a tíz évvel ezelőtt a UPC Magyarországtól függetlenedő UPC Direct műholdas szolgáltató arra figyelmeztet, hogy ők változatlan néven üzemelnek tovább ezután is.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!