Csuja Imre az RTL Klub A mi kis falunk című sorozatában

Végéhez közeledik A mi kis falunk aktuális évada

Egy hét múlva fejeződik be az RTL Klubon látható 4 . évad, de nem maradnak saját gyártású sorozatok nélkül a csatorna nézői, és az is hivatalos, hogy lesz majd belőle 5. évad is, ha a világjárványon túlleszünk.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Április 4-én, jövő héten szombaton a 18. résszel befejeződik A mi kis falunk című RTL-es sorozat aktuális, 4. évada – írja a SorozatWiki. A széria 4. évada tavaly augusztus óta volt képernyőn, de 5 rész után egy kis szünetet tartottak a sugárzásával az X-Faktor miatt. Ezt követően idén január közepén tért vissza az évad második fele az RTL Klubra.

A napokban már kiderült, hogy a következő, 5. évad forgatási munkálatait a járvány miatt nem tudják egyelőre elkezdeni, de az az RTL Magyarország és a gyártócég terve, hogy a járványhelyzet javulását folytatják majd a felvételeket, mihelyst a biztonságos forgatás feltételei újra adottak lesznek.

Új magyar sorozatok hétvégente

Az RTL egyébként több új ígéretes sorozattal is készül a következő időszakra. A Media1 már megnézhette a Mellékhatás című induló új saját gyártású fikciós sorozat első részét, ami éppen április 4-én, A mi kis falunk befejező részét követően debütál majd. (Az első epizód alapján ígéretesnek tűnik a sorozat.)

Ezenkívül éppen ma számoltunk be arról hogy április 12-én érkezik az Apatigris című új magyar sorozat, melyben Scherer Péter játssza a főszerepet, és minden vasárnap este látható lesz.

További hírek olvashatók a Media1-en, ahol ma számoltunk be arról is, hogy mikor ér véget az Álarcos énekes.

Borító: Csuja Imre az RTL Klub A mi kis falunk című sorozatában. Fotó: RTL Magyarország

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti