Az RTL Klub Apatigris című sorozata

Indul az RTL Klubon az Apatigris című új saját gyártású vígjátéksorozat, kiderült, mikor fejeződik be az Álarcos énekes

Az új fikciós sorozat főszerepében Scherer Pétert láthatjuk. A sorozat első epizódja a tévés premier előtt az RTL Most+ szolgáltatásban már hamarabb is látható lesz, most elmondták, mikor.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Április 12-től minden vasárnap este 19 órától lesz látható az Apatigris az RTL Klub képernyőjén – ezt a csatorna jelentette be ma.

A széria első epizódja egyébként az április 12-i tévés premier előtt néhány nappal, április 5-től az RTLMost+ digitális szolgáltatásban már látható lesz. Majd ezt követően minden soron következő epizódot, adásba kerülés előtt már egy héttel az RTLMost+-on látni lehet majd.  (RTLMost+ aktiváló kód ota Kapos-Net Kft., a Pick-Up Kft., a Sághy-Sat Kft., a Tarr Kft.,  a Telenor és a Vodafone-UPC ügyfelei tudnak igényelni.)

Az RTL Klub elárulta azt is, hogy az Álarcos énekes Finálé adása az új sorozat bemutatkozását követően, április 12-én 20 órától lesz látható az RTL Klubon.

Az Apatigris az RTL Klub első olyan heti vígjáték-sorozata, mely 100 százalékban saját fejlesztésű. A történet egy édesapa mozgalmas életébe enged bepillantást, Scherer Péterrel a főszerepben.

Erről szól az Apatigris

Péter (Scherer Péter), az egyedülálló apa, egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek párjuk oldalán, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és „az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd.

Az Apatigris április 12-től lesz képernyőn az RTL Klubon
Az Apatigris április 12-től lesz képernyőn az RTL Klubon

Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél, miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.

Az apatigris és lányai életét még számos karakter alakítja, így a sorozatban láthatjuk majd: Für Anikót, Gryllus Dorkát, Haumann Pétert, Kamarás Ivánt, Simon Kornélt, Medveczky Balázst, Balla Esztert, Eke Angélát és Szalay Bencét.

Az Apatigris showrunnere Herman Péter, vezető író: Köbli Norbert, rendező: Herczeg Attila, forgatókönyvíró: Köbli Norbert, Csurgó Csaba, kreatív producer: Herman Péter, Producer: Erdős Ákos, vezető operatőr: Szőke Dániel.

További hírek találhatók a Media1.hu-n.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

koronavírus miatt tévéző ember

Nagyon megváltoztatta a koronavírus miatti karantén a magyarok médiafogyasztási szokásait

A Nielsen Közönségméréstől kapott friss statisztikák azt mutatják, hogy az internet mellett a tévé szerepe is jelentősen felértékelődött a járvány hatására, hiszen nagyon nagyot nőtt pár hét alatt a tévénézésre fordított idő Európában és Magyarországon. Az is nagyon megváltozott, mit nézünk a tévében: például a sportcsatornák óriásit vesztettek. Lássuk is a konkrétumokat!

A UPC Direct műholdas szolgáltatás új logója

Nem tűnik el teljesen a UPC márkanév a magyar tévés piacról

Bár a UPC Magyarország beolvadt a Vodafone-ba, és március végével elhagyta eddigi jól ismert márkanevét, a tíz évvel ezelőtt a UPC Magyarországtól függetlenedő UPC Direct műholdas szolgáltató arra figyelmeztet, hogy ők változatlan néven üzemelnek tovább ezután is.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!