ARC

Koronavírus ellen küzd az ARC legújabb pályázata

Kezdeményezést hirdetett az ARC, hogy elősegítse a koronavírus elleni hatékonyabb védekezést.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Az ARC a Facebook-oldalán jelentette be ma az új pályázatát, amely elsősorban grafikusokat, járványügyi szakértőket, „firkászokat”, copywritereket (szövegírókat) és infografikusokat szólít meg. A pályázatra olyan infografikák beérkezését várják, amelyek szakszerű, jól átlátható és figyelemfelkeltő módon szemléltetik, hogyan lehet hatékonyan védekezni a koronavírus ellen.

A pályázat fő célja, hogy az óvintézkedések gyorsabban terjedjenek, mint a vírus.

Az elkészült tájékoztatókat majd mindenki egyénileg, jó minőségben ki tudja nyomtatni. Ezzel szeretné az ARC elősegíteni, hogy minél több helyre jussanak el az információs felületek, kis méretű plakátok, például társasházakba, orvosi rendelőkbe és boltokba. A közhasznú pályázat nyereménye a hasznos tevékenység mellett egy virtuális korona.

Az ARC nemrég kénytelen volt elhalasztani a CTP-vel közösen szervezett nagy falfestményfestő pályázatának zsűrizését a korona-vírusvilágjárvány miatt, de azt ígérik, a későbbiekben azt is megtartják.

További hírek találhatók a Media1 hírportálon.

Borító: Az ARC Facebook oldalának profilképe

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

koronavírus miatt tévéző ember

Nagyon megváltoztatta a koronavírus a magyarok médiafogyasztási szokásait

A Nielsen Közönségméréstől kapott friss statisztikák azt mutatják, hogy az internet mellett a tévé szerepe is jelentősen felértékelődött a járvány hatására, hiszen nagyon nagyot nőtt pár hét alatt a tévénézésre fordított idő Európában és Magyarországon. Az is nagyon megváltozott, mit nézünk a tévében: például a sportcsatornák óriásit vesztettek. Lássuk is a konkrétumokat!

A UPC Direct műholdas szolgáltatás új logója

Nem tűnik el teljesen a UPC márkanév a magyar tévés piacról

Bár a UPC Magyarország beolvadt a Vodafone-ba, és március végével elhagyta eddigi jól ismert márkanevét, a tíz évvel ezelőtt a UPC Magyarországtól függetlenedő UPC Direct műholdas szolgáltató arra figyelmeztet, hogy ők változatlan néven üzemelnek tovább ezután is.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!