Az RTL Klub A Tanár című sorozatának egyik korábbi évada, Nagy Ervin főszereplésével

Kiderült, mikor érkezik A Tanár 3. évada az RTL Klubra, extra tartalmak jönnek az RTL Mostra a koronavírus miatt

A koronavírus-járvány miatti fertőzésveszély csökkentése érdekében számos extra tartalmat töltenek fel ezekben a napokban az RTL Most rendszerre, hogy így ösztönözzék a család minden tagját az otthontartózkodásra, ennek bejelentésekor lepleződött le, hogy mikor érkezik a népszerű tévés széria új évada Nagy Ervin főszereplésével.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Április 11-én érkezik az RTL Klub képernyőjére A Tanár című sorozat 3. évada. Ezt onnan tudjuk, hogy az RTL Magyarország ma, nem sokkal ezelőtt bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatti korlátozásokkal összefüggésben több extra tartalommal bővíti az RTL Most nevű ingyenes internetes szolgáltatásának tartalomkínálatát, és a közlemény vége felé váratlanul megemlítették, hogy

„A Tanár április 11-én induló 3. évada előtt az érdeklődők az RTL Moston megnézhetik, vagy éppen felfrissíthetik a Nagy Ervin által megformált Vasvári Szilárd, a tantestület többi tagja és a diákság (…) kalandjait, mivel már március 28-tól A Tanár 1. és 2. évadának epizódjai is megtalálhatók lesznek az RTL Moston az új évad televíziós premiere előtt.”

Vagyis mindössze 19 nap múlva érkezik a sokak által várt széria 3. évada, ami ezek szerint most is, mint korábban, szombatonként este lesz képernyőn. (A Tanár 3. évadának előzetese IDE kattintva érhető el.)

Ezekkel a tartalmakkal már most kibővült az RTL Most

Az RTL Most  extra tartalmai között egyébként már most elérhető a kicsiknek és nagyoknak egyaránt vidám pillanatokat szerző „Családi animációk”, ahol többek között olyan rajzfilm sorozatok közül válogathatnak mint az Avatar, Tini Nindzsa Teknőcök, Hódító hódok, Spongyabob kockanadrág, vagy a Hé, Arnold.

RTL Most

Március 24-től Film+ Pop up tartalmakkal bővül tovább az RTL Most kínálata, a különböző showműsorok és a sorozatok mellett. Több mint 100 akció, kaland, történelmi film, vígjáték és thriller közül választhatnak az érdeklődők, amelyek kínálata folyamatosan tovább bővül.

A dallamok szerelmeseinek a „Muzsika Tv Bemutatja” ajánl zenés kikapcsolódást. Egy-egy órás pop, retro és mulatós összeállítások közül választhatnak áprilisban azok, akik zenehallgatással szeretnék tölteni az időt.

Az RTL azt írja, hogy ezekkel a tartalmakkal is arra próbálnak mindenkit arra ösztönözni, hogy otthon maradjanak, hogy a fertőzés elleni küzdelmet hatékonyabbá tegyék. Magyarán ők is csatlakoztak az egyre erőteljesebben kibontakozó maradj otthon (stay at home) kezdeményezéshez.

Reméljük, az RTL Moston belül elérhető Film+ popup csatorna filmtartalmai vagy a Muzsika TV Bemutatja és A Tanár 1. és 2. évada, illetve az RTL Moston megtalálható több mint 100 akció, kaland, történelmi film, vígjáték és thriller végre otthon tartja azokat az embereket is, akik eddig a világjárvány idején is elmentek fegyelmezetlenül lottózni vagy épp piacozni, hiszen most mindenki azzal tehetné a legtöbbet Magyarországért és a világért, ha magukra zárnák a lakást és bekuckóznak a tévé vagy az internet elé, és azt a fránya lottószelvényt inkább az interneten vagy mobillottóval küldenék be.

További hírek olvashatók a Media1 hírportálon.

Borító: Az RTL Klub A Tanár című sorozatának egyik korábbi évada, Nagy Ervin (Vasvári Szilárd tanár úr) főszereplésével

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

koronavírus miatt tévéző ember

Nagyon megváltoztatta a koronavírus a magyarok médiafogyasztási szokásait

A Nielsen Közönségméréstől kapott friss statisztikák azt mutatják, hogy az internet mellett a tévé szerepe is jelentősen felértékelődött a járvány hatására, hiszen nagyon nagyot nőtt pár hét alatt a tévénézésre fordított idő Európában és Magyarországon. Az is nagyon megváltozott, mit nézünk a tévében: például a sportcsatornák óriásit vesztettek. Lássuk is a konkrétumokat!

A UPC Direct műholdas szolgáltatás új logója

Nem tűnik el teljesen a UPC márkanév a magyar tévés piacról

Bár a UPC Magyarország beolvadt a Vodafone-ba, és március végével elhagyta eddigi jól ismert márkanevét, a tíz évvel ezelőtt a UPC Magyarországtól függetlenedő UPC Direct műholdas szolgáltató arra figyelmeztet, hogy ők változatlan néven üzemelnek tovább ezután is.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!