A Pesti Hírlap rikkancsa

Internetre költözik a Pesti Hírlap a koronavírus-világjárvány miatt

A napilap kiadója még mindig nem kapott választ a Fővárosi Önkormányzattól, hogy a rikkancsok helyett hadd terjeszthesse tárolódobozokban a lapját, ezért mostantól interneten folytatják tovább a működést.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A koronavírus-világjárvány elleni küzdelem időszakában átmenetileg a pestihirlap.hu internetes felületen dolgozik tovább a Pesti Hírlap című nyomtatott napilap – tudta meg a Media1 Milkovics Páltól, a lap tulajdonosától.

A Pesti Hírlap úgy véli, hogy a pontos és hiteles tájékoztatás is hozzájárul ahhoz, hogy minél előbb túl legyünk a közös megpróbáltatásokon, ezért folytatja tovább a munkát az interneten.

A Pesti Hírlap a múlt héten kényszerült meghozni azt a fájdalmas döntést, hogy a járványveszély megfékezése érdekében átmenetileg felfüggeszti a nyomtatott napilap elkészítését, terjesztését. Ugyanis a kiadó előzőleg hiába kérte a Fővárosi Önkormányzattól, hogy hadd terjeszthesse tovább a lapot rikkancsok helyett tárolórekeszek segítségével, ugyanis a városházától a kiadó tulajdonosának tájékoztatása szerint nem érkezett hivatalos válasz a kérelemre.

A konkurens, kormánypárti Lokál egyébként a Pesti Hírlap felfüggesztését követően is tovább folytatta tevékenységét és a lapot a járvány ellenére idős rikkancsok segítségével osztogatták a forgalmasabb csomópontokon. A Media1 hiába kereste az ügyben a KESMA-hoz tartozó Lokál kiadóját, és az Operatív Törzs sem reagált a kérdésünkre, hogy nem tartják-e aggályosnak, hogy idős emberek vannak kitéve, hogy a lap terjesztése közben a vírussal megfertőződhetnek, valamint maguk is vírushordozók lehetnek.

További hírek találhatók a Media1 hírportálon.

Borító: A Pesti Hírlap rikkancsa korábban. Fotó: Bielik István / Pesti Hírlap

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti