A Szeged365 nyitóoldala

Elindult a Szeged365, a Fidesz-támogatta szegedi polgármesterjelölt új hírportálja

A Szeged365 leírásában lokálpatriótának, új generációsnak és függetlennek jellemzi magát, holott az impresszumból kiderül, hogy mögötte az a Nemesi Pál áll, aki a kormánypárt támogatásával próbált polgármesteri pozícióhoz jutni Szegeden tavaly. Az oldal készítői egyébként azt ígérik, hogy egyetlen párt szócsöve sem lesznek.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Elstartolt hétfőn a Szeged365 hírportál hétfőn. Az új oldal impresszuma szerint a Szabad Európai Gazdasági Együttműködések a Dél-Alföldön Egyesület felel majd a kiadásáért, amelynek elnöke Nemesi Pál szegedi üzletember.

A Szeged365 impresszuma
A Szeged365 impresszuma. Forrás: szeged365.hu

Nemesi PálFERROÉP építővállalati cégcsoport alapítója, milliárdos üzletember, aki az elmúlt években több tízmilliárdnyi közbeszerzést nyert. 2019-ben a Fidesz-KDNP támogatásával indult el Szegeden a polgármesteri posztért, de jelentős különbséggel, mintegy 16 ezer szavazattal alulmaradt Botka László jelenlegi szegedi polgármesterrel szemben.

A választási vereségét követően idén február elején egy Facebook-posztjában bejelentette, hogy új hírportált indít Szegeden, az üzletember szerint erre azért van szükség, mert a jelenleg működő szegedi hírportálok elfogultak és ő az új oldallal szeretné a város közéletét gazdagabbá tenni.

A hírportál várható indulásáról és Kisházi Sándorról, az oldal főszerkesztőjének személyéről korábbi cikkünket ajánljuk olvasóink figyelmébe.

Borító: szeged365.hu

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

olvasás, könyv, koronavírus, járvány

Kelen Károly: Olvasás járvány idején

Maradj otthon és olvass! De mit, ha zárva vannak a könyvesboltok? Szerencsére a kiadók átálltak arra, hogy egy nap alatt kiszállítsák, amit megrendelnek tőlük. És két hét alatt tető alá hoznak egy friss könyvet. Megjelent Paolo Giordano olasz író Járvány idején című könyve.

Varga Judit igazságügyi miniszter a Sziget fesztiválon

Nem az igazat írta Varga Judit igazságügyi miniszter az Euronews hírcsatornáról

Azt állította Varga Judit, hogy az Euronews nem biztosított számára, illetve a magyar kormány számára megszólalási lehetőséget a koronavírus-törvény kapcsán, illetve nem adták le a vele felvett beszélgetést. Utánanéztünk az igazságügyi miniszter szavainak igazságtartalmának. Pillanatokon belül kiderült: a korábban már a Facebookot is cenzúrával vádoló igazságügyi miniszter nem mondott igazat.