A Piac és Profit internetes oldala, a piacesprofit.hu

Visszatért az Adaptive Mediához a Piac és Profit online

Néhány év kihagyás után márciustól újra az Adaptive Media értékesíti a Piacesprofit.hu hirdetési megoldásait.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A csatlakozással tovább bővült a sales house üzleti tematikus elérése.

A Piac és Profit immár 19 éve a hazai üzleti élet egyik meghatározó szakmai lapja, a kkv-k döntéshozóinak és a gazdasági élet vezetőinek egyik fontos információforrása. A mára hatszoros Superbrands és háromszoros MagyarBrands kitüntetett Piac és Profit magazin online változata 1998 óta érhető el.

A Piacesprofit.hu alapvető feladatának tekinti, hogy elősegítse a hazai gazdasági szereplők, a kis- és középvállalatok versenyképességét és piaci alkalmazkodását, valamint a felelős gazdasági viszonyok kialakulását. A kkv-szektor mértékadó lapjának célcsoportja a sikeres hazai vállalkozások. Fontos és hasznos információkkal segíti és mutatja be azon cégeket, amelyek hosszú távon is a magyar gazdaság prosperáló, fejlődő szereplői vagy azok szeretnének lenni.

A tavaly óta új tulajdonossal működő portál átlagosan havi egymillió oldalletöltést produkál, közel 400 ezer egyedi látogatót ér el.

A kiadó ezzel pár éves kihagyás után újra tért vissza hirdetési partnernek az Adaptive-hoz. Az együttműködés értelmében a Piacesprofit.hu display, natív és programmatic hirdetési megoldásait egyaránt az Adaptive Media értékesíti.

További hírek olvashatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

olvasás, könyv, koronavírus, járvány

Kelen Károly: Olvasás járvány idején

Maradj otthon és olvass! De mit, ha zárva vannak a könyvesboltok? Szerencsére a kiadók átálltak arra, hogy egy nap alatt kiszállítsák, amit megrendelnek tőlük. És két hét alatt tető alá hoznak egy friss könyvet. Megjelent Paolo Giordano olasz író Járvány idején című könyve.

Varga Judit igazságügyi miniszter a Sziget fesztiválon

Nem az igazat írta Varga Judit igazságügyi miniszter az Euronews hírcsatornáról

Azt állította Varga Judit, hogy az Euronews nem biztosított számára, illetve a magyar kormány számára megszólalási lehetőséget a koronavírus-törvény kapcsán, illetve nem adták le a vele felvett beszélgetést. Utánanéztünk az igazságügyi miniszter szavainak igazságtartalmának. Pillanatokon belül kiderült: a korábban már a Facebookot is cenzúrával vádoló igazságügyi miniszter nem mondott igazat.