arc_CTP_artwall-2019_páláyzat

Elhalasztják Magyarország legnagyobb falfestmény-pályázatát, a CTP Art Wallt

Nem marad el, de a zsűrizési és kiválasztási folyamat későbbre kerül. Ezzel kapcsolatban adtak tájékoztatást a szervezők.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb, ipari ingatlan fejlesztő és üzemeltető cége, a CTP még januárban Magyarországon is elindította Art Wall projektjét az ARC segítségével.

A projekt lényege, hogy az adott ország egy kiemelt, jól látható helyszínen található ipari ingatlanjuk hatalmas falára egy pályázat keretében keresik azt a műalkotást, amelyet aztán meg is valósítanak a homlokzatokon. Amikor erről beszámoltunk januárban, egy videót is közzétettünk, miről van szó. Íme emlékeztetőül.

Az élet azonban úgy tűnik, egyelőre közbeszólt, a CTP Art Wall by ARC – Fess 1 nagyot! pályázat szervezői ugyanis az alábbi közleményt juttatták el a Media1-hez:

Kedves Art Wall Pályázók és Érdeklődők!

Tekintettel a kialakult világjárvány helyzetre, sajnos azt a döntést kellett meghoznunk, hogy CTP Art Wall by ARC pályázatunkat a jelen állásánál befagyasztjuk, azaz most a zsűrizési, kiválasztási folyamatot nem tudjuk folytatni. Ezáltal mind a kiválasztási, mind a kivitelezési folyamatokat egy későbbi időpontban fogjuk újraindítani, melyet most még nem látunk előre.

Amint rendeződik a helyzet, újraindítjuk pályázatunkat, illetve a kiválasztási folyamatokat folytatni fogjuk, addig is minden pályázó, érdeklődő türelmét, és megértését kérjük!

Újabb információkkal azonnal jelentkezünk, amint aktuális lesz.

Mindenkinek kitartást és egészséget kívánunk az elkövetkezendő időszakra!

#maradjotthon #stayathome

A pályázattal kapcsolatos információk a https://www.facebook.com/ArcMagazin/, valamint a https://arcmagazin.hu/ weboldalakon is megtalálhatók.

A CTP-ről

A CTP Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb, teljes körű szolgáltatást nyújtó, csúcstechnológiai üzleti parkokat, kereskedelmi és ipari ingatlanokat fejlesztő és üzemeltető cége. A CTP a CTPark hálózat tulajdonosa, amely Közép-Kelet-Európa legkiterjedtebb integrált, prémium üzleti park rendszere, több mint 5,5 millió négyzetméternyi A-kategóriás ingatlannal, több mint 90 stratégiai lokációban, 7 országban.

A CTP az ökológiai lábnyomának csökkentése érdekében elkötelezett a természetes környezet védelme iránt. Így a cégcsoport már belefogott nagy területű faültetésekbe, erdő rekultivációkba, tervezik napkollektorok telepítését az épületeik tetőszintjére, illetve a fenntartható építés nevében az egész portfóliójukat átfogó BREEAM tanúsítási folyamat által az összes ingatlanjukra folyamatban van a szigorú BREEAM energiahatékonysági tanúsítvány megszerzése is. További információ a cégről: www.ctp.eu

(x)

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti