hbo go

A koronavírus-járvány miatt magyar szinkronhang nélkül érkeznek az HBO GO tartalmai

Legalább 2 hetes csúszás várható a COVID-19 miatt.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Körlevélben tájékoztatta az HBO Magyarország pár perccel ezelőtt a sajtót, hogy a COVID-19-el (a koronavírussal) kapcsolatos járványügyi intézkedések miatt csak késve fognak felkerülni az HBO GO videótárába a magyar szinkronok.

A tájékoztatás szerint a szinkront készítő kollégák biztonsága és egészségének megőrzése érdekében legalább 2 hetes csúszás várható.

Az HBO Magyarország az okozott kellemetlenségek miatt elnézést kér, de reméli, hogy az HBO GO kínálatában megtalálható feliratos tartalmak (melyek előreláthatólag a tervezett időben elérhetőek lesznek) kellemes szórakozást nyújtanak ebben a nehéz időszakban is.

További hírek találhatók a Media1-en, ahol épp most írtuk meg azt is, hogy hivatalosan is megerősítette a TV2 Média Csoport portálunk információját azzal kapcsolatban, hogy elhalasztják az Ázsia Expressz című reality-t.

Szóljon hozzá!

Az Index és az Indamedia irodájának helyet adó Budasquare irodaház homlokzata

Bodolai László szerint Erdélyi Superman Zsolt magánakciója volt a videó, amivel leváltatná az Index főszerkesztőjét a NER-közeli Indamediának tanácsot adó egykori SZDSZ-es kampányguru

Erdélyi Superman Zsolt nyilvános videója szerint Dull Szabolcs helyett olyan főszerkesztőre lenne szükség az Index élén, aki „nem sz*rja össze magát egy kakukkos órától, és egy külsős tanácsadótól”. Bírálja az Indexet azért is, amiért hozzájárulást kér olvasóitól az Index a működésére. A Media1 felhívta Dull Szabolcsot, valamint Bodolai Lászlót, az Index.hu Zrt. elnökét, mit szólnak a legújabb fejleményekhez.