hbo go

A koronavírus-járvány miatt magyar szinkronhang nélkül érkeznek az HBO GO tartalmai

Legalább 2 hetes csúszás várható a COVID-19 miatt.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Körlevélben tájékoztatta az HBO Magyarország pár perccel ezelőtt a sajtót, hogy a COVID-19-el (a koronavírussal) kapcsolatos járványügyi intézkedések miatt csak késve fognak felkerülni az HBO GO videótárába a magyar szinkronok.

A tájékoztatás szerint a szinkront készítő kollégák biztonsága és egészségének megőrzése érdekében legalább 2 hetes csúszás várható.

Az HBO Magyarország az okozott kellemetlenségek miatt elnézést kér, de reméli, hogy az HBO GO kínálatában megtalálható feliratos tartalmak (melyek előreláthatólag a tervezett időben elérhetőek lesznek) kellemes szórakozást nyújtanak ebben a nehéz időszakban is.

További hírek találhatók a Media1-en, ahol épp most írtuk meg azt is, hogy hivatalosan is megerősítette a TV2 Média Csoport portálunk információját azzal kapcsolatban, hogy elhalasztják az Ázsia Expressz című reality-t.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

olvasás, könyv, koronavírus, járvány

Kelen Károly: Olvasás járvány idején

Maradj otthon és olvass! De mit, ha zárva vannak a könyvesboltok? Szerencsére a kiadók átálltak arra, hogy egy nap alatt kiszállítsák, amit megrendelnek tőlük. És két hét alatt tető alá hoznak egy friss könyvet. Megjelent Paolo Giordano olasz író Járvány idején című könyve.

Varga Judit igazságügyi miniszter a Sziget fesztiválon

Nem az igazat írta Varga Judit igazságügyi miniszter az Euronews hírcsatornáról

Azt állította Varga Judit, hogy az Euronews nem biztosított számára, illetve a magyar kormány számára megszólalási lehetőséget a koronavírus-törvény kapcsán, illetve nem adták le a vele felvett beszélgetést. Utánanéztünk az igazságügyi miniszter szavainak igazságtartalmának. Pillanatokon belül kiderült: a korábban már a Facebookot is cenzúrával vádoló igazságügyi miniszter nem mondott igazat.