Az NMHH egyik irodájának bejárata. Fotó: Ladányi András / Media1

Nem fogad ügyfeleket a médiahatóság személyes ügyfélszolgálata, bezárták a Bűvösvölgy Médiaértés-oktató központokat

Az NMHH egyúttal Médiaszertár néven elindított egy Facebook-csoportot.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) tájékoztatása szerint a koronavírus járványhelyzethez alkalmazkodva tegnap óta szünetelteti a személyes ügyfélszolgálatát. Hozzátették: bár a személyes félfogadás szünetel, az NMHH ügyfélszolgálata online és telefonon üzemel jelenleg is.

Az NMHH valamennyi Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központja, Budapesten és Debrecenben is határozatlan időre felfüggesztette március 16-tól a diákcsoportok fogadását.

Mutatjuk videón, mi az, ami most nincs:

A tanév hátralévő hónapjaira regisztrált iskolákkal közvetlenül egyeztetnek arról, hogy foglalásaikat hogyan érvényesíthetik a későbbiekben.

A tantermen kívüli oktatási időszakban a médiaoktatásban érintett pedagógusokat a tegnap elindult Médiaszertár nevű zárt Facebook-csoportba várják, ahol segédanyagokkal, tanácsokkal segítik a munkájukat és felületet nyitni nekik a szakmai egyeztetéshez.

További hírek találhatók a Media1 hírportálon.

Borító: A médiahatóság egyik épülete  Budapesten. Fotó: Ladányi András / Media1

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti