Jochen Schropp, a Big Brother moderátora, aki tájékoztatni fogja a játékosokat a koronavírus-járványról

Csak ma mondják el a német Big Brother játékosainak, hogy mekkora az Európát is sújtó világjárvány

Európán belül van még pár ember, aki nem halott a járvány európai jelentős elterjedéséről: ők most Kölnben élnek a Big Brother című valóságshow villájában, de hamarosan ez megváltozik.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A német Sat.1 tévécsatornán futó Big Brother 13. évadának játékosait ma, kedden este 19 órakor tájékoztatni fogja a tévécsatorna a koronavírusról, illetve annak elterjedésének mértékéről. A bennlakók tehetnek fel kérdéseket a téma kapcsán és beszélhetnek a rokonaikkal is – írta meg a The Guardian, illetve derül ki a műsor honlapjáról.

A Big Brother mostani németországi évada február 6-án kezdődött és a valóságshow szabályzata miatt, mely szerint a játékosokat hermetikusan el kell zárni a külvilágtól, a villalakók többsége csak annyit tud a koronavírus-járvány helyzetéről, ami beköltözéskor volt.

A később beköltöző játékosoknak ugyanis nem volt szabad informálniuk a többieket a külvilág híreiről. A Sat.1 még múlt héten azon a véleményen volt, hogy csak akkor fogja tájékoztatni bármelyik játékost az Európában már jelentős számú áldozatot követelő világjárványról, ha valamelyiküknek a hozzátartozója megbetegszik és ő erről tájékoztatást szeretne adni a villalakóknak.

A csatorna azonban megváltoztatta az álláspontját, miután a német közönségben felháborodást váltott ki, hogy nem akarnak tájékoztatást adni a játékosoknak.

A csatorna egyébként minden új beköltöző játékoson elvégzi a koronavírus-tesztet, és csak egészséges embereket enged a villába.

Borító: Jochen Schropp, a Big Brother moderátora, aki tájékoztatni fogja a játékosokat a koronavírus-járványról. Fotó: Sat.1.de

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti