Bolgár György, a Klubrádió műsorvezetője

Rendhagyóan készül a Klubrádió Megbeszéljük című műsora

A 73 éves rádiós műsorvezető önkéntes házi karanténból készíti hétfőtől a Megbeszéljük című műsort.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Megfogadta Orbán Viktor miniszterelnök tanácsát Bolgár György újságíró, a Klubrádió műsorvezetője. Bolgár György mától otthonából készíti a Klubrádióban hallható, Megbeszéljük című betelefonálós műsorát – értesült a Media1.

A rádiós a hallgatókhoz hasonlóan maga is telefonon, távmunkában jelentkezik be a műsorba, és kapcsolódik össze a rádióstúdión keresztül a hallgatókkal. Bolgár az otthonából, házi karanténból készíti a műsort, ezzel is példát szeretne mutatni az embereknek, hogy kerüljék most a személyes találkozásokat, maradjanak otthon, valamint saját magát és másokat is szeretné megóvni a járványtól.

A Megbeszéljük mai adásának témája természetesen a koronavírus lesz, az adásban a hallgatók arról beszélnek, hogyan próbálják átvészelni az előttünk álló időszakot.

A miniszterelnök ma a parlamentben elmondott beszédében kérte meg az idősebb embereket, hogy lehetőleg ne lépjenek ki az utcára a világjárvány miatt.

További hírek találhatók a Media1 hírportálon.

Borító: Bolgár György rádiós műsorvezető, a Klubrádió Megbeszéljük című műsorának műsorvezetője

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Elsötétül több hazai tévécsatorna

A ViacomCBS tévécsatornái pontosan 8 perc 46 másodpercig sötéten tartják ma este a képernyőket, hogy így tiltakozzanak az Egyesült Államokban történt szörnyű gyilkosság miatt. A médiavállalat honlapja is sötétbe borult.