Magic Happens parádé a Disneyland Parkban

A Disney leállította szinte az összes élőszereplős filmjének forgatását

A világ egyik legnagyobb szórakoztatóipari cégére is komoly hatással van a koronavírus-járvány. Csúszik például a Reszkessetek betörők remake-je is.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Bezártak a Disneylandek a koronavírus-járvány miatt, és a cég leállította élőszereplős filmjei nagy részének forgatását is – írja a Variety.

A leállított filmforgatások között olyan filmek szerepelnek mint a Reszkessetek betörők remake, Az utolsó párbaj, A kis hableány, és a Nightmare Alley.

A cég jelezte, hogy nem találtak megerősített koronavírussal fertőzöttet, de úgy érezték, hogy az egészségvédelmi okokból a felfüggesztést meg kell tenniük. Aláhúzták: amint lehet, folytatják a munkát. Azt egyelőre nem tudni, hogy a premierek fognak-e, és ha igen, mennyit csúszni, de ez elég valószínűnek tűnik.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a világjárvány miatt több hollywoodi film, köztük kasszasikergyanús tartalmak is késni fognak. Ma derült ki, hogy a magyar sorozatgyártást is érintik a leállások. Egyelőre két hétre leáll a Drága örökösök 4. évadának forgatása.

Borító: Magic Happens parádé a Disneyland Parkban. Fotó: Disney

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti