Stret Kitchen húsvéti különkiadás napilapos formátum

A Steet Kitchen napilap-formátumú újságot készít

A Fördős Zé szakmai vezetése mellett működő gasztrocsapat egy új, napilap-formátumú húsvéti kiadvánnyal jelentkezik, valamint Green Kitchen néven egy olyan aloldalt is indítottak, mely fenntarthatóbb és egészségesebb étkezéssel foglalkozik.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Márciusban két újdonsággal is jelentkezik a Street Kitchen csapata. Ezek egyike a Green Kitchen aloldal elindítása, mely azoknak kíván segítséget nyújtani, akik fenntarthatóbb és egészségesebb étkezést vezetnének be az életmódjukba, esetleg valamilyen ételérzékenységgel küzdenek.

A hagyományos receptek mellett eddig is számtalan vegetáriánus fogás, valamint egészséges életmódot támogató recept volt elérhető a Street Kitchen oldalán, márciustól azonban még kiemeltebben foglalkozik mindezzel – valamint a fenntarthatóság kérdésével – a gasztrocsapat.

„A fenntarthatóság napjaink egyik legégetőbb kérdése, ahogy az egészséges életmód is egyre nagyobb hangsúlyt kap a mindennapokban. Többek között ezért hívtuk életre a Green Kitchen elindítását, ahol számos vegetáriánus és vegán recept érhető el. Ezeken kívül glutén- és laktózmentes ételek receptjeivel, maradékmentő ötletekkel is jelentkezünk a streetkitchen.hu/greenkitchen aloldalon. Azonban a Green Kitchen nem csak receptekkel foglalkozik: megmutatja, hogyan lehet fenntarthatóan élni a mindennapokban, alternatívákat ad a csomagolásmentes vásárlásra, és számos olyan helyet mutat be, amelyek „zöld” szemléletükkel példamutatóak lehetnek mindenki számára  – mondta Fördős Zé, a Street Kitchen szakmai vezetője.

GreenKitchen vegán étel: karalábés gombás rizottó
Vegán étel, karalábés gombás rizottó a GreenKitchentől

A csapat nemcsak ezen, hanem egy húsvéti tematikájú, napilap-formátumú kiadványon is dolgozott az utóbbi időben.

„Magazinunk rendhagyó formátumban jelenik meg húsvét alkalmából: egy könnyedebb, tavaszi számmal jelentkezünk, méghozzá napilap-formátumban. Ez a szám telis-tele van klasszikus és elsőre meglepő ételekkel, amik legalább annyira jól mutatnak a húsvéti asztalon, mint az eddig megszokott változatok. A böjti időszaktól kezdve a brutális fogásokon át a legjobb desszertekig és vendégváró italokig minden megtalálható benne, valamint érdekes cikkek is helyet kaptak a lap hasábjain. Az újságban közel 50 friss, színes, tavaszi recept található, na és persze a napilapok meghatározó elemei sem maradnak ki, így gasztro horoszkóppal és keresztrejtvénnyel is készültünk”

– tette hozzá Fördős Peti, a napilap-formátumú különkiadás megálmodója a ma megjelent magazin kapcsán.

További médiával kapcsolatos hírek találhatók a Media1 hírportálon.

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti